De eerste Lotto-miljonair van het jaar is een Brusselaar

17/01/2019

Op 2 januari 2019 haalde een Brusselaar de Lotto-Jackpot van 7,5 miljoen euro binnen. Deze winnaar waagt al 25 jaar z’n kans met de spelen van de Nationale Loterij. 

 

Lotto-winnaar: de eerste Lotto-miljonair van 2019 is een Brusselaar

Wat we weten over de grote winnaar :

  • het gaat om een Franstalige Brusselaar
  • hij is arts
  • hij is tussen 45 en 54 jaar jong
  • hij speelde een Quick Pick op e-lotto.be, ons online platform
  • hij zette €10 in (8 combinaties à € 1,25 per stuk).

De aanhouder wint !

Wanneer ook jij al vele jaren je kans waagt op Lotto, kan z’n verhaal je misschien wel inspireren om vol te houden! Onze grote winnaar speelde al zo’n kwart eeuw, op Lotto en op andere producten van de Nationale Loterij zoals  EuroMillions en Win for Life. De aanhouder wint dus, en soms héél veel…

Beleef je passie

De gewonnen Jackpot van 7,5 miljoen zal deze gelukzak toelaten goede doelen te ondersteunen, te investeren in immobiliën en z’n kinderen een flinke ruggensteun te geven. Hij droomt ervan z’n grote passie voor (goede) wijn te vervullen door zich de beste wijnen cadeau te doen en wijnbouwers over heel de wereld te gaan bezoeken.

Al een tweede miljonair !

En ondertussen maakte onze Lotto – het populairste spel van het land – op 5 januari al een tweede grote winnaar dit jaar : twee Lotto-miljonairs op één week : het geluk van de Belgen kan niet op… 

7,5 miljoen euro…

Een enorm bedrag is dat, maar géén nieuw record na 40 jaar Lotto : op 31 december 2013 won een Belg bij een Lotto Extra-trekking namelijk niet minder dan 13 miljoen euro!

En, wat als jij nu eens de volgende Lotto-winnaar werd?

Speel nu Lotto online
of in je verkooppunt