Twee broers en twee ex-collega’s winnen met Lotto Surprise

21/11/2019

“Nee, heb jij ook gewonnen?! ”

Het geluk kan twee keer toeslaan op dezelfde plaats. Dat bewijzen deze twee gelukkige duo’s! Twee broers en twee collega’s winnen elk een reischeque met Lotto Surprise. 

 Twee gelukkige broers

Op vrijdag 8 november 2019 werden deze gelukkige Lotto Surprise winnaars, die elk een reischeque van € 5.000 mee naar huis namen, uitgenodigd om hun winst te komen ophalen op het De Brouckèreplein, in de Lottery Shop van de Nationale Loterij. Paul meldt zich aan de ingang en ziet de lijst met genodigden. Verrassing: hij is niet de enige van zijn familie op deze lijst met winnaars, ook zijn oudere broer Émile is van de partij! Een krankzinnig toeval voor de twee broers die absoluut niet van elkaar wisten dat ze hadden deelgenomen en gewonnen! 

En als klap op de vuurpijl is Paul de gelukkige grootvader van een kleindochter die op vrijdag 8 november net vier kaarsjes mocht uitblazen. Een dag boordevol goed nieuws en een mooi verhaal, zo hebben we het graag!

Twee cheques, twee reizen

Ook al kunnen de twee broers het goed met elkaar vinden, toch zal Paul op reis vertrekken met zijn vrouw. Ze zijn gek op diepzeeduiken, en zullen hun reischeque daarom gebruiken om naar de zon te trekken, waarom niet naar Guadeloupe, om er de onderwaterwereld te gaan bewonderen.

  We zijn al vaak in Egypte geweest en willen een speciale reis maken. Guadeloupe is nog erg ongerept, aldus deze winnaar.

 

De tip van Paul

Paul speelt vaak met Lotto en heeft zo zijn eigen spelrituelen:

 Telkens ik naar een stad ga waar ik nog nooit geweest ben, zet ik een klein bedrag in op Lotto. Toen ik hier aankwam, heb ik op EuroMillions gespeeld. 

En wanneer deze inwoner uit Namen thuis is, waagt hij zijn kans met Lotto via e-lotto!

Twee gelukkige oud-collega’s

Ook Kristel en Erika kwamen voor een verrassing te staan. De twee oud-collega’s hadden de gewoonte om samen Lotto te spelen, met een gezamenlijke speelpot, samen met nog andere collega's op het werk. Ze hebben elk gewonnen met Lotto Surprise en werden telefonisch op de hoogte gebracht van hun overwinning. Een van hen was net op een Halloweenfeestje! Dat was rillen, maar van geluk! 

Ze gingen allebei apart naar de hoofdstad om er hun reischeque op te halen. Ze ontmoetten elkaar in het station Brussel-Centraal, onderweg naar het winnaars evenement van Lotto Surprise. Wat een leuke verrassing!

Een fantasietje dat zich loont!

Kristel en Erika spelen elke zaterdag met dezelfde nummers op Lotto. Het is de eerste keer dat ze kozen voor een Quick Pick op woensdag… en dat heeft hen geluk gebracht! Ze weten nog niet precies waar ze naartoe zullen gaan met hun reischeque, maar zeker is dat het een cruise wordt. 
Wie weet kiezen ze wel voor dezelfde bestemming en wacht hen opnieuw een verrassing wanneer ze elkaar tegenkomen op de brug?

 

Wil je meer te weten komen over de andere Lotto Surprise winnaars?

Ontdek hun getuigenissen