Een abonnee die 100 jaar wordt? De Nationale Loterij gaat op bezoek!

9/10/2019

Op hun verjaardag worden onze abonnees verwend… Een kijkje achter de schermen

100 jaar, dat moet gevierd worden! En dat is ook de leeftijd van Fernand, een trouwe abonnee van de Nationale Loterij. Onze teams wilden dat niet ongemerkt laten voorbijgaan…

Mijnheer was 15 jaar op het moment van de allereerste trekking van de “Koloniale Loterij”. Het was 18 oktober 1934, in het Koninklijk Circus in Brussel. Deze trouwe speler heeft eind 1962 ook de oprichting van de Nationale Loterij meegemaakt, alsook de lancering van Lotto, op 4 februari 1978, waarop hij sinds 2 januari 2008 geabonneerd is.

Om zijn 100e verjaardag te vieren besliste ons team om hem een bezoekje te brengen, met geschenken! Goodies, pralines, een fles champagne en een pakje met 100 Subito’s… Een gezellige, hartelijke ontmoeting voor een unieke verjaardag.

Maar wat is dat, “Lotto-abonnee zijn”?

Met het abonnement per domiciliëring was meespelen nooit makkelijker. Je kan kiezen voor één of twee Lotto-trekkingen per week. Je spelformulier wordt automatisch gevalideerd vanaf een inzet van 4 euro. Klik hier voor meer informatie over onze abonnementen!

Een verjaardagscadeau voor elke abonnee

Net zoals Fernand heb je ook de kans om te worden verwend op je verjaardag. Alle abonnees krijgen immers een geschenk ter gelegenheid van hun verjaardag. Wat een verrassing…