Supporter én win mee met de Rode Duivels!

Dat de Rode Duivels op het Europees Kampioenschap van 11 juni tot 11 juli meer dan één wedstrijd zullen winnen, staat als een (doel)paal boven water. Want na meer dan een jaar snakken ze naar een nieuwe overwinning. En als officiële partner én trouwe fan willen we ook alle Lotto-spelers laten delen in de winst.

Bij elke overwinning van de Rode Duivels komt er € 500.000 extra in de volgende Lotto-Jackpot.* Winnen ze bijvoorbeeld op zaterdagavond 12 juni tegen Rusland? Dan zit er op woensdag 16 juni € 500.000 extra in de Lotto-Jackpot! Supporter je mee voor onze nationale helden? En speel je ook Lotto? Dan is hier je kans …

Maak je klaar om te winnen en … kop hem binnen! Wil je weten of je gewonnen hebt? Scan je spelticket met de app van de Nationale Loterij en ontdek het meteen!

Speel in je verkooppunt
speel online

* Bij elke overwinning van de Rode Duivels tijdens het EK 2020, in de periode van 11 juni 2021 t.e.m. 11 juli 2021, voegen we € 500.000 toe aan de Jackpot van de eerstvolgende Lotto-trekking. Wanneer de voetbalmatch plaatsvindt op een Lotto-trekkingsdag en de resultaten van de match met zekerheid gekend zijn om 18u30 ten laatste, dan wordt het extra bedrag toegevoegd aan de Lotto-Jackpot van diezelfde dag. Zijn de resultaten van de match pas na 18u30 gekend, dan wordt het extra bedrag toegevoegd aan de Lotto-Jackpot van de volgende trekking.