Lotto maakt Limburger in een klap multimiljonair

20/06/2018

Op de foto: Cédric Desimpelaere (Regionaal kantoor), Caroline Vangoidsenhoven (woordvoerster), Karaoglu Sinan van het verkooppunt met dezelfde naam.

€ 4.500.006,25 – dat is het adembenemende bedrag dat een Limburger die al 20 jaar Lotto speelt bij de trekking van 6 juni , won in een verkooppunt in Genk.

De trouwe Lotto-speler werd niet alleen even de adem afgesneden, hij was ook sprakeloos toen hij er achter kwam dat hij de hoofdvogel had afgeschoten en de eerste Limburgse Lotto-miljonair van 2018 is, met de tweede grootste Lotto-winst ooit in de provincie van het bronsgroen eikenhout.

Hij wil het bedrag dat hij won delen met z’n familie én een deel  wegschenken aan goede doelen. En hij wil verder blijven spelen met Lotto, EuroMillions, CA$H en Win for Life. Voor de fun, en omdat het kan, nogmaals in de (hoofd)prijzen vallen… En ook natuurlijk omdat hij weet dat de Nationale Loterij dankzij hem en al de andere spelers jaarlijks zo’n 185 miljoen euro kan schenken aan allerlei goede doelen

Nog dit: vorig jaar maakte de Lotto – 40 jaar jong inmiddels - in totaal 37 mensen miljonair, dit jaar staat de teller voorlopig op 15 geluksvogels.

En als jij nu eens de volgende Lotto-winnaar werd?

Speel nu Lotto online

of in je verkooppunt