Een Lotto-miljonair die 1,5 miljoen euro wint in Koekelaere

26/07/2018

Een arbeider uit West-Vlaanderen die al sinds het prille begin met Lotto speelt, heeft onlangs z’n trouw beloond gezien: bij de Lotto-trekking van 14 juli leverde één van z’n eigen spelcombinaties de winnende cijfers op. De gelukkige winnaar wordt hiermee de eerste Lotto-miljonair van 2018 in West-Vlaanderen met een bedrag van niet minder dan € 1.500.021,25!

De man van middelbare leeftijd kon maar niet geloven dat hij de Lotto-jackpot gewonnen had en heeft zijn cijfers wel twintig keer gecheckt voordat hij contact opnam met de Nationale Loterij, die zijn winst kon bevestigen. Wat de anonieme winnaar precies met zijn gewonnen bedrag zal doen is onbekend, maar hij wil vooral zijn familie mee laten genieten van dit fantastisch bedrag.

Lotto bestaat 40 jaar en in 2017 heeft Lotto 37 miljonairs (35 Lotto  & 2 Extra Lotto) gemaakt op een totaal van 15.393.335 Lotto-winnaars.  In 2018 werden er tot op heden 21 geluksvogels Lotto-miljonair. In de laatste 15 jaar telt de provincie West-Vlaanderen al 56 Lotto-miljonairs!

We kunnen dus met veel vertrouwen zeggen dat Lotto heel veel spelers gelukkig maakt. En op winnen staat geen leeftijd. Zo was de oudste winnaar tot hiertoe 97 jaar en de jongste 19 jaar.

Dankzij de inzet van de spelers van de Nationale Loterij wordt jaarlijks 185,3 miljoen euro subsidies toegekend aan de meest diverse maatschappelijke, humanitaire, wetenschappelijke, culturele en sportieve projecten. Spelen is ook helpen, en zo creëren we allen samen kansen!

Speel nu Lotto online

of in je verkooppunt.