Vrouw wint Jackpot bij Lotto-trekking van 20 februari

25/04/2019

Een vrouw won de Jackpot met de Lotto-trekking van 20 februari. Haar winst? € 1.000.022,50 . Zij kan op beide oren slapen voor de rest van haar leven!

Wat we weten over de winnares:

  • Ze is ouder dan 55 jaar.
  • Ze vinkte haar geluksnummers aan.
  • Zij komt uit Vlaams-Brabant.
  • Ze speelt ook regelmatig EuroMillions en krasspelletjes.

Te mooi om waar te zijn!

Toen werd aangekondigd dat ze de Jackpot had gewonnen, geloofde onze grote winnares van 20 februari haar oren niet! Het was te mooi om waar te zijn. Toen ze iets meer bekomen was van het grote nieuws, begon ze na te denken over haar leven als miljonair en over wat ze met zo’n som geld zou doen. "Ik kan eindelijk mijn huis renoveren", vertelde ze ons. "Maar ook mijn kinderen verwennen!"

Een rustig en vredig leven

De toekomst van onze winnares ziet er bijzonder vredig uit. Ze houdt van breien en zal zich nu in alle rust op haar passie kunnen toespitsen. In totaal kan ze zich nu ongeveer 500.000 bollen wol veroorloven. Of 50.000 porties steak met frietjes: haar lievelingsgerecht!

Een postieve spiraal

Mede dankzij haar spelers, kan de Nationale Loterij een brede waaier aan goede doelen ondersteunen. Je wist het of je wist het niet, maar zij (her)investeert jaarlijks 320 miljoen euro in maatschappelijke, humanitaire, wetenschappelijke, culturele en sportieve evenementen en projecten. Spelen is dus meer dan ooit, ook helpen !


Wat als jij de volgende Lotto-winnaar zou zijn?

 

Speel Lotto online
of in je verkooppunt