Twee Lotto-miljonairs voor de prijs van één

7/05/2019

Op 23 maart wonnen twee mannen de mooie som van 1 miljoen en 1 miljoen en 5 euro! Toevallig delen ze dezelfde hobby: ze zijn gepassioneerd door fietsen.

Wat we weten over de winnares:

  • Ze zijn allebei ouder dan 55 jaar.
  • Ze speelden allebei Quick Pick.
  • De ene investeerde 10 euro (8 spelroosters), de andere 8,75 euro (7 spelroosters).

Nooit stoppen met dromen

De twee voorjaarswinnaars geven je de moed om vol te houden: de eerste speelde al 10 jaar, terwijl de andere zijn geluk beproeft sinds de beginjaren van Lotto. Het was het wachten waard: de twee mannen zijn nu miljonair. Zoals vele winnaars, zijn ze niet van plan te stoppen: "We zullen blijven spelen", zeggen ze allebei.

Trainen met gemoedsrust

Onze twee grote winnaars delen dezelfde passie voor fietsen. Met hun winst kunnen ze zich volledig toeleggen op hun hobby of de vier uithoeken van de wereld verkennen. Nu willen ze vooral genieten en hun kinderen verwennen.

Een postieve spiraal

Mede dankzij haar spelers, kan de Nationale Loterij een brede waaier aan goede doelen ondersteunen. Je wist het of je wist het niet, maar zij (her)investeert jaarlijks 320 miljoen euro in maatschappelijke, humanitaire, wetenschappelijke, culturele en sportieve evenementen en projecten. Spelen is dus meer dan ooit, ook helpen !
 
Wat als jij de volgende Lotto-winnaar zou zijn?

Speel Lotto online
of in je verkooppunt