Belg wint meer dan 1 miljoen euro met Lotto

22/03/2019

Op 30 januari won een speler (die al meedoet sinds 1983: de aanhouder wint!) € 1.000.020. Hij valideerde zijn winnende ticket pas op 11 maart.

Wat weten we over deze grote winnaar?

  • Het is een 55-plusser.
  • Hij komt uit Vlaams-Brabant.
  • Hij is een bedrijfsleider.
  • Hij speelde 7 roosters met Lotto.

Hij doet altijd mee aan verschillende trekkingen (10 om precies te zijn).

Onze winnaar, die kalm en sereen bleef bij het horen van het grote nieuws, is niet van plan om te stoppen met spelen. Dat is trouwens geen atypische reactie: als we winnaars ontmoeten, beweren ze allemaal kordaat dat ze hun geluk opnieuw gaan beproeven. Voor de recentste winnaar zou het ongetwijfeld moeilijk zijn om zijn gewoontes te veranderen; hij speelt namelijk al 36 jaar met Lotto, sinds 1983! Uit ervaring weten we dat het niet onwaarschijnlijk is dat iemand dan nog eens de hoofdvogel afschiet.

Wie weet gebeurt het wel voor deze inwoner van Vlaams-Brabant. Hij is 55-plusser en manager van zijn eigen bedrijf. Het liefst van al verwent hij zijn kinderen.

 

Een positieve spiraal

Het lijkt erop dat Belgen nog altijd fervente Lotto-spelers zijn en bijgevolg ook bijzonder vrijgevig zijn. Want dankzij hun bijdrage kan de Nationale Loterij een breed scala aan goede doelen steunen. Wist je dat Lotto elk jaar 320 miljoen investeert in maatschappelijke, humanitaire, wetenschappelijke, culturele en sportprojecten? Spelen is ook helpen!

En, wat als jij nu eens de volgende Lotto-winnaar werd?

Speel nu Lotto online
of in je verkooppunt