Belg wint € 2 miljoen met de Lotto-trekking van 6 maart!

12/03/2019

Op 6 maart won een Belgische speler uit Oostende 2 miljoen euro met Lotto. Hij is al jaren een trouwe Lotto-speler…

Wat we weten over de winnaar?

  • Het is een 55-plusser.
  • Hij komt uit West-Vlaanderen.
  • Hij is arbeider.
  • Hij speelde 7 combinaties in een verkooppunt in zijn buurt.
  • Hij beproeft zijn geluk regelmatig met EuroMillions, maar hij koopt nooit kraslotjes.

"Ik ben niet van plan om te stoppen nu ik op dreef ben", lacht de grote winnaar van de Lotto-trekking van 6 maart. Hij woont aan de Belgische kust, heeft altijd al met Lotto gespeeld en is er nu rotsvast van overtuigd dat het geluk hem nog steeds toelacht.

Tijd om na te denken

De winnaar is, samen met zijn partner, gebeten door dans. Of hij zijn gewonnen bedrag hieraan zal besteden? Dat weet hij nog niet. Misschien gebruikt hij het om te reizen of om zich een gezellig stekje te veroorloven. De gelukzak wil zijn tijd nemen om te bepalen hoe hij zijn winst het best kan beheren. Hij blijft bijzonder beheerst bij het grote nieuws, dat werd meteen duidelijk na de trekking: "Ik reageerde heel kalm, zonder te panikeren…" Is dit de sleutel tot succes?

Een positieve spiraal

Mede dankzij haar spelers, kan de Nationale Loterij een brede waaier aan goede doelen ondersteunen. Je wist het of je wist het niet, maar zij (her)investeert jaarlijks 320 miljoen euro in maatschappelijke, humanitaire, wetenschappelijke, culturele en sportieve evenementen en projecten. Spelen is dus meer dan ooit, ook helpen !

 

Wat als jij de volgende Lotto-winnaar zou zijn?

 

Speel Lotto online
of in je verkooppunt