Lotto-Jackpot voor Antwerpse: "Mail 20 keer nagekeken"

3/08/2021

Wat we weten over de winnares:

  • Het gaat om een vrouw uit de provincie Antwerpen
  • Ze is tussen 55 en 64 jaar oud
  • Ze speelde mee via e-lotto.be, het online speelplatform van de Nationale Loterij

De winnende cijfers zijn de verjaardagen van mezelf, mijn kinderen en kleinkinderen. Zij brengen duidelijk geluk en krijgen een deel van de koek.

Het leukste mailtje ooit

De Jackpot van € 2.500.000 van 7 juli 2021 werd verdeeld onder twee gelukkige winnaars en de helft daarvan verhuist naar de provincie Antwerpen. In het verleden won deze winnares, die al 18 jaar trouw twee keer per week meespeelt met Lotto, al eens 41.000 Belgische Frank (iets meer dan € 1.000, nvdr), maar deze keer is het dus écht een schot in de roos.

"Wat een overweldigend gevoel", vertelt de Antwerpse. "Het heeft wel lang geduurd vooraleer ik het kon geloven. Ik heb wel 20 keer het mailtje van de Nationale Loterij opnieuw gelezen."

Family Matters 

Wat ze met het bedrag gaat doen, weet onze gelukkige winnares ook al. "Met de partner ga ik eens heel goed genieten op vakantie", vertelt ze. "En er wordt ook gedeeld met de familie. De zes winnende nummers waren namelijk niet zomaar willekeurig gekozen nummers, het zijn de verjaardagen van mezelf, de kinderen, de kleinkinderen en mijn vader. Zij brengen duidelijk geluk en krijgen zonder twijfel een deel van de koek."

Word jij onze volgende Lotto-miljonair?

Speel in je verkooppunt

Speel Lotto online