Belg wint meer dan €1.000.000 bij Lotto-trekking van 9 januari 2019

22/05/2019

Een man won 1.004.851.60 euro bij de trekking van 9 januari... Hij verzilverde zijn winnende ticket pas 4 maanden later!

Wat we weten over de winnaar:

  • Het is een man tussen de 45 en 54 jaar oud.
  • Hij komt uit West-Vlaanderen.
  • Hij speelde 2 combinaties via Quick Pick.
  • Af en toe speelt hij ook EuroMillions.

Ongelofelijk, maar waar

Het is niet waar!” De eerste reactie van onze winnaar van de Lotto-trekking van 9 januari was eentje vol ongeloof. Hij speelde nochtans regelmatig met Lotto, soms op woensdag, soms op zaterdag. De kans was dus vrij groot dat hij op een dag zou winnen. Zelfs nu hij de Jackpot heeft gewonnen, met meer dan 1 miljoen euro, denkt deze Belg helemaal nog niet aan stoppen en blijft hij zijn geluk beproeven met Lotto. 

Motorrijden en reizen

Onze grote winnaar kan zich nu ten volle op zijn passie storten: motorrijden. Na de inspanning, komt de ontspanning en geniet deze Bourgondiër van zijn lievelingsgerecht: een goede steak met frietjes. Met zijn winst wil hij ook reizen, zoals de meeste Lotto-winnaars. Wat wenst hij andere spelers toe? “Veel geluk!” Voilà, nu is het aan jou!

Spelen is helpen

Mede dankzij haar spelers, kan de Nationale Loterij een brede waaier aan goede doelen ondersteunen. Je wist het of je wist het niet, maar zij (her)investeert jaarlijks 320 miljoen euro in maatschappelijke, humanitaire, wetenschappelijke, culturele en sportieve evenementen en projecten. Spelen is dus meer dan ooit, ook helpen !

 

En, wat als jij nu eens de volgende Lotto-winnaar werd?

Speel nu Lotto online
of in je verkooppunt