Anderlecht voortaan thuis in Lotto Park

12/07/2019

Meervoudig kampioen RSC Anderlecht en Lotto zijn enkele maanden geleden een samenwerking aangegaan. En die samenwerking wordt nu doorgetrokken tot in de naam van het stadion waarin de hoofdstedelijke voetbaltrots z’n thuiswedstrijden speelt: voortaan heet dat het Lotto Park.

Een mooi partnerschap tussen een iconische club en een historisch merk als Lotto dat het populairste spel van het land is en al 40 jaar deel uitmaakt van het Belgische DNA.

Bénédicte Lobelle, Marketing Directeur

Met de nieuwe naamgeving volgt Anderlecht een mondiale trend waarbij (top)clubs de naam van hun stadion linken aan een sterk merk dat hun waarden deelt.

En dat is in deze zeker het geval:    
net als tijdens een wedstrijd van RSC Anderlecht, beleven bij Lotto elke week meer dan 1,2 miljoen Belgen spelplezier en spanning. Of zoals Jo Van Biesbroeck, de CEO van Anderlecht, het formuleert: “We hebben gekozen voor de naam Lotto Park omdat het enerzijds de rijke traditie en locatie van de club koestert en anderzijds omdat Lotto een sterk, ethisch en verantwoordelijk merk is dat de waarden van de club deelt.”

Naast een nieuwe naam, heeft het stadion overigens ook een nieuw logo, met een prominente plaats voor het stamnummer van de club

Samen met RSC Anderlecht wil Lotto alvast de beleving van de fans in het stadion verbeteren met tal van initiatieven zoals een betere nummering in het stadion, een cadeautje voor de fans, een gratis Lotto-deelname enz...

De eerste activiteit in het Lotto Park? De fandag van zondag 14 juli met vanwege Lotto een DJ-set, een traktatie en een leuke attentie voor de duizenden Anderlecht-supporters.