Lotto Surprise

40 jaar Lotto. Waar is dat feestje?

Wel, dat feestje is in Spanje, Frankrijk, Hawaii, of zelfs Erps-Kwerps als jij dat wil. Want wij trakteren voor de veertigste verjaardag van Lotto in oktober uitzonderlijk op 40 extra winnaars per trekking met Lotto Surprise. Je maakt namelijk de hele maand lang kans op de Jackpot én op een van de 360 reischeques van 5.000 euro. Speel dus zeker mee, en bouw mee met ons een feestje.

En het beste nieuws van al: Het kost je helemaal niks extra om mee te spelen. Registreer gewoon de code op je Lotto-speelticket en schrijf je in via www.lottosurprise.be. Voor je het weet, ontvangen ze jou met open armen op je droombestemming.

Hoe maak je kans op jouw droomreis?

  1. Speel Lotto
  2. Registreer je (registreer je code(s) vóór de trekking)
  3. Duimen maar

Speel Lotto voor de trekking van 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 en 31 oktober. Bij deze trekkingen geven we telkens 40 reischeques weg.

Als je voor €1,25 inzet op Lotto, doe je één keer mee aan de Lotto Surprise trekking. Maar als je voor €12,50 meespeelt, neem je ook 10 keer deel aan Lotto Surprise, en zo verder. Je kan maximaal 28 keer deelnemen per trekking.

 Speel nu Lotto online 
of in je verkooppunt

en

Registreer je code 

Waar vind ik mijn deelnamecode ?

Je deelnamecode ziet er zo uit als je een spelticket hebt : 

Waar vind ik mijn deelnamecode ? 

Je deelnamecode ziet er zo uit als je op E-lotto hebt gespeeld:

Lotto Surprise, wat is dat juist?

We, het is de kers op de taart. Zoals met het vliegtuig op vakantie vertrekken naar de Bahama's én een upgrade naar Business krijgen.

Lotto Surprise, dat zijn speciale acties tijdens de Lotto-trekkingen. Zo kan je niet enkel de Lotto-Jackpot winnen, maar daarnaast ook nog een extraatje met Lotto Surprise.