Lotto Surprise bezorgt Laurent cruise van z’n dromen

11/10/2019

De foto's in deze montage zijn afkomstig van Laurent's reis

€ 5.000 om er op uit te trekken, zegt dat je iets ?

“Ik ben net terug van een cruise in de Caraïben met de MSC Seaside. Twee droomweken waren het, met zon heel de reis lang, toffe ontmoetingen en magnifieke tussenstops – ik geraak er niet over uitgepraat…” Het was een brief vol gelukzaligheid die ons op een dag bereikte op de Nationale Loterij, een brief van de hand van één van onze spelers net terug van een cruise.

Een verrassend verjaardagsgeschenk

Zes maanden geleden won deze vijftiger een reischeque ter waarde van € 5.000 met Lotto Surprise. Mijnheer had Lotto gespeeld voor z’n verjaardag en vernam ‘s anderendaags dat hij een Lotto Surprise – reischeque gewonnen had. “Ik dacht eerst dat het een grap was, maar na een bevestigingsmail moest ik het wel geloven.”

Een dubbelslag

Onze vrijgezel, die nog maar 4 à 5 jaar Lotto speelt, droomde er al lang van eens op cruise te gaan en heeft inmiddels die droom waar kunnen maken. Z’n mooiste herinnering tijdens z’n reis? Zwemmen tussen de mantaroggen ! Ah ja, weet ook dat deze foto- en natuurliefhebber een jaar geleden ook al eens € 1.000 won met EuroMillions. De geluksfee wist duidelijk zijn wieg staan…

Waag ook je kans met Lotto Surprise

Je kan zelf nog tot eind oktober meespelen om een reischeque van € 5.000 te winnen. Meer info vind je hier.

Speel Lotto online
of in je verkooppunt