Lotto Surprise: deze winnaars wonnen een reischeque van € 5.000

15/11/2018

In oktober konden Lotto-spelers niet alleen de Jackpot maar ook de reis van hun dromen winnen, ter waarde van € 5.000. Wij spraken af met de gelukkige Lotto Surprise-winnaars, die klaarstaan om hun koffers te pakken!

Voor haar veertigste verjaardag in oktober haalde Lotto alles uit de kast met Lotto Surprise. Bij elke trekking waren er 40 extra winnaars van een reischeque. In totaal werden maar liefst 360 reischeques van € 5.000 uitgedeeld! De winnaars konden hun geluk niet op. Een roadtrip door Californië? Lekker luieren in Santorini? Een familiereis naar Disneyland? Ze verklapten één voor één hun ultieme droombestemming. 

"Ongelooflijk, maar waar: ik heb dit jaar twee Lotto Surprise-cheques gewonnen! Met de eerste nam ik mijn hele gezin mee naar een viersterrenhotel in Malaga. 

Diego, 48 jaar

Ontdek nog meer winnaarsverhalen

Cécile, 49 jaar

"Ik was totaal verbouwereerd toen ik een telefoontje ontving met de boodschap dat ik had gewonnen. Omdat ik een leraar ben, kan ik alleen tijdens schoolvakanties op vakantie wanneer vliegtickets echt duur zijn. Met deze cheque kan ik nu wel mijn zin doen. Mijn volgende bestemmingen? Sint-Petersburg of Sevilla! "

John, 28 jaar

"Ik speel ongeveer elke drie maanden met Lotto online, voor maximum 10 euro. Ik was aan het ontbijten toen ik werd opgebeld met de boodschap 'Pak je koffers!’. Ik kon mijn oren niet geloven. Mijn vriendin en ik willen nog een paar verre reizen maken voor er kinderen komen, dus deze cheque komt als geroepen.

Pia, 80 jaar en Carole, 25 jaar

"Ik speelde met Lotto en ik won € 8,50. Ik vroeg een tweede biljet aan de dagbladhandelaar en toen won ik deze cheque! Ik vertrek samen met mijn kleindochter, Carole en haar moeder: drie generaties samen naar de zon! "

Chantal, 71 jaar

"Ik speel al 40 jaar elke week Lotto! Ik heb nog nooit een reis gedaan buiten Europa, maar ik zou dolgraag eens Australië ontdekken. Maar als ik vertrek, kom ik misschien nooit meer terug (lacht). "

Nitelet, 47 jaar

"Ik was aan het werk toen ik hoorde dat ik had gewonnen: ik maakte vreugdesprongetjes en danste in het rond. Mijn collega's dachten dat ik gek werd. Sindsdien zitten mijn vrouw en ik op een roze wolk. Onze droombestemming? Mexico, om de Maya-tempels te bezoeken en de paradijselijke landschappen te bewonderen...zoals in de films! "

Patrick, 53 jaar

"Ik speel elke week met Lotto online! Dit jaar wonnen we al € 300 dankzij onze zoon Theo, die de nummers voor ons koos. Met Lotto Surprise wil ik de droom van mijn moeder waarmaken om naar Tahiti te gaan. Maar dan moet ik wel mijn vliegangst overwinnen.”

Carine, 50 jaar

In september hadden we al eens 5 cijfers juist met Lotto. Het is echt wel ons geluksjaar. Met deze cheque trekken we naar Indonesië of naar Thailand. Een ticket naar de zon, graag! "

Marleen, 62 jaar

"Ik had een wat mindere dag op het werk en mijn collega’s pushten me om met Lotto mee te doen, wat ik normaal gezien nooit doe. Ik ging snel naar mijn dagbladhandelaar vlak voor het sluitingsuur en ik speelde. Een paar uur later kreeg ik te horen dat ik had gewonnen. Ik heb niet geslapen 's nachts; ik heb uren naar de wereldkaart zitten kijken."

 

 

Marc, 59 jaar

"Geluk is dus niet alleen weggelegd voor andere mensen! Het bewijs: ik heb eind vorig jaar € 1000 gewonnen met Lotto en ik heb nét deze Lotto Surprise gewonnen. Daardoor kan ik naar Canada, om nieuwe culturen te ontdekken en verliefd te worden op de natuur! "

Maria, 60 jaar

"Toen ze me vertelden dat ik had gewonnen, dacht ik dat het een grap was. Ik heb normaal nooit geluk met zo’n dingen! Maar we moeten er dus duidelijk in blijven geloven. Mijn man en ik willen graag naar Santorini in Griekenland. De zonsondergangen daar zouden magisch zijn! "

Nicolas en Géraldine, 31 jaar

"We zijn al 3 jaar abonnee van Lotto; we vullen elke week een biljet in. Dankzij deze cheque gaan we met onze zoons van 5 en 7 jaar naar Disneyland Parijs en vliegen we ook naar de Griekse eilanden om onze familie terug te zien die daar woont."

Yvonne, 58 jaar

"Ik was zo verrast toen ik hoorde dat ik had gewonnen! Normaal ga altijd kamperen in Frankrijk, maar nu kan ik eindelijk Lapland bezoeken, met een slede van de berg af glijden en een bezoekje brengen aan de kerstman. En dat op m’n 58ste, ik geloof er nog steeds in! "