Ontmoet de Lotto Surprise winnaars

Op 5 en 6 april kwamen de gelukkige Lotto Surprise winnaars hun reischeque ophalen in de Lottery Shops in Gent, Antwerpen en luik. Met hun reischeque van € 5000 kunnen ze zonder zorgen naar hun droombestemming vliegen.

En of ze blij waren?! Wij waren vooral benieuwd naar de bestemmingen op hun bucketlist. Een ticket naar de zon? Een cruise langs de Griekse eilanden? Of op een vespa door Italië snorren? Ze vertelden ons alles:
 

Monique, 62 jaar

"Mijn man heeft een boerderij en kan zijn werk niet goed loslaten. Op reis gaan, zegt hem niet veel, maar na 40 jaar gewerkt te hebben als verpleegster kriebelde het bij mij wél om op vakantie te gaan. Sinds een jaar of vijf ga ik samen met mijn zus en haar man op stap. Meestal trekken we naar Zuid-Frankrijk, maar met deze reischeque van 5000 euro kan ik mezelf ook een extraatje gunnen. Daarom ga ik in het najaar samen met mijn zoon en zijn gezin naar Turkije."

Francis, 58 jaar

"Ik ben in mijn leven nog maar drie keer op vakantie geweest. Als zelfstandige kon ik me niet veel vrije tijd veroorloven. Nu ik 58 jaar ben en deze reischeque van 5000 euro heb gewonnen, wil ik het toch iets rustiger aan doen. Waarschijnlijk trek ik naar Zuid-Afrika, ik heb al van verschillende mensen gehoord dat het een prachtbestemming is."

Mark, 53

"Mijn zoon Tom en ik gaan met deze reischeque van 5000 euro de Westkust van Amerika verkennen. Het is niet het grote lot, maar het is zeker een leuke, financiële basis voor onze vakantie."

Griet, 41 jaar

"Ik speel al jaren met Lotto. Uiteraard omdat ik hoop het grote lot eens te winnen. Maar ik weet dat ik door met Lotto te spelen ook onrechtstreeks goede doelen steun. We zitten middenin een verbouwing, dus deze reischeque komt echt als geroepen. Hij is drie jaar geldig, maar zo lang gaan we zeker niet wachten om hem te verzilveren."

Filip, 62 jaar

"Gisteren waren we 40 jaar getrouwd. De reischeque van Lotto Surprise is een perfect cadeautje om ons jubileum te vieren. Ik weet nog niet waar we zullen belanden, maar wellicht wordt het Griekenland of Portugal. Alleszins een zonnige bestemming die niet te ver weg is."

Ginette, 41 jaar

"Mijn schoonvader had online meegespeeld met Lotto, maar helaas is hij te oud om nog op vakantie te gaan. Ik mag in zijn plaats met mijn schoonmoeder van 84 jaar op stap. Ze houdt van de warmte, dus we denken aan Tenerife of Gran Canaria als bestemming. Zon, zee en zalig niksdoen!"

Het is de tweede keer dat ik een reischeque met Lotto Surprise win. De eerste keer ben ik tien dagen met de kinderen naar Tenerife geweest. Nu neem ik mijn vrouw mee naar Aruba voor haar vijftigste verjaardag. En nu nog een derde keer winnen hé

Jan, 47 jaar

jean Luc, 57 jaar

"Geen twijfel mogelijk, ik wil naar Frans-Polynesië met mijn reischeque. Ik hou van folklore en probeer tijdens elke reis die ik maak een folklorefestival mee te pikken. In juli vindt het Heiva-festival plaats in Tahiti en dat wil ik voor geen geld van de wereld missen. Dit cadeautje van Lotto Surprise is me echt op het lijf geschreven."

Didier, 49 jaar

Ik heb nog nooit buiten Europa gereisd. Dankzij deze cheque van € 5000 ga ik mezelf een reis gunnen die ik mij hiervoor niet kon permitteren. Mijn droom is om samen met mijn echtgenote naar Indonesië te gaan en er de tempels te bezoeken. Zo zalig om te reizen zonder op je geld te moeten letten!

Pascal, 49 jaar

"Met twee kotstudenten zijn de we de laatste twee jaar niet op vakantie geweest. Financieel was dat niet haalbaar. Lotto Surprise had precies in de gaten dat we nood hadden aan een break. We gaan naar Amerika met onze twee zonen in februari 2020; ze zijn grote basketbalfans en willen eens een NBA-match van dichtbij meemaken."

Jean-Pierre, 63 jaar

“Ik speel met Lotto sinds 1979. Ik heb al twee keer gewonnen: 78.000 Belgische Frank en meer recent, 4450 euro. Toen ze me vertelden dat ik deze reischeque had gewonnen, dacht ik eerst dat het een mopje was. Maar het is dus écht waar. Wij willen naar Mexico!"

Daniël, 63 jaar

"Dit is te mooi om waar te zijn! Toen ze me woensdagavond opbelden, vroeg ik of het een grapje was. Goed geprobeerd, dacht ik. Maar toen ik ook een e-mailbevestiging kreeg, begon het stilaan te dagen. Ik ben meteen beginnen dagdromen over mijn bestemming. Wellicht wordt het Bali in het voorjaar van 2020."

Anita, 59 jaar

"Ik weet veel te goed wat ik wil. Ik wil absoluut het blauwe huis van Frida Kahlo in Mexico zien. De vakantie moet minimum twee weken duren; zo ver reizen doe je niet voor een weekje. De herfstvakantie lijkt het perfecte moment. Ik ben nanny en dat is voor mij een kalmere periode."

Werner, 47 jaar

"Dertien is voor veel mensen een ongeluksgetal, maar niet voor mij. Op 13/3 om 13u13 deed ik mee met Lotto Surprise. Kijk het staat op mijn biljet! Mijn vrouw, die van niets wist, lag nog te slapen toen ik het verlossende telefoontje kreeg van Lotto Surprise. Ze was meteen wakker toen ik het haar vertelde! We blijven sowieso verder spelen, ook al hebben we nu gewonnen. Ik heb zelfs net meegedaan met Euromillions."

Ik zit een beetje in een bijzonder situatie. Samen met zes andere collega’s spelen we al 20 jaar met Lotto. Wij gaan onze reischeque dus in zeven verdelen!