5 tips om je reischeque van € 5000 goed te besteden

Als je meespeelt met Lotto Surprise kan je een reischeque ter waarde van € 5000 winnen! Maar hoe kan je nu optimaal genieten van zo’n geweldig geschenk?
Alleen, met familie, met vrienden,… Wij tippen alvast 5 onvergetelijke reisideeën.

1. Op een onbewoond eiland

Die idyllische bestemmingen die je op postkaartjes ziet? Jij kan er nu gewoon naartoe! Trek naar het Porto Ricaanse eiland Culebra of het eiland Praslin in de Seychellen. Neem een duik in het azuurblauwe water en sip van een cocktail. Meer hoef je niet te doen…
Op een onbewoond eiland
Vertrek op een cruise

2. Vertrek op een cruise

Verover de Middellandse Zee, vaar langs de Griekse eilanden en de pittoreske baaien van Kroatië. Langs oostelijke kant verken je de wateren van het land van de rijzende zon, meer westelijk, ontdek je wat de Antillen voor jou in petto hebben. En dan allemaal vanop een luxe-boot!

3. Op trektocht in Zuid-Amerika

Maak een trektocht langs de geheime paden van de Inca’s in Peru of vergaap je aan de schoonheid van de parken in Patagonië (Argentinië). Zuid-Amerika zal je van je sokken blazen!
Op trektocht in Zuid-Amerika
Op safari

4. Op safari

De Big Five spotten in de nationale parken van Tanzania? Je kinderen zullen in de wolken zijn! En zij niet alleen… Ontmoet samen de grootste olifanten ter wereld in het Etosha National Park in Namibië.

5. Citytrippen door Europa

Liever geen al te verre reis? Maak dan een reeks citytrips doorheen Europa.  Met vrienden naar Barcelona, een romantisch verblijf in Kopenhagen of een gezinsuitje naar Disneyland Parijs...
Citytrippen door Europa