Man wint 750.000 euro met Lotto

12/12/2019

Wat we weten over de winnaar:

  • Het is een man ouder dan 65
  • Hij is afkomstig uit Vlaams-Brabant
  • Hij is gepensioneerd
  • Hij wil reizen en sparen

"Ongelofelijk!"

"Toen ik zag dat ik de winnende combinatie had, kon ik het niet geloven… Maar het was waar!" geeft onze gelukkige winnaar toe. Hij is afkomstig uit Vlaams-Brabant en deelt de Lotto-Jackpot van 6 november met een speelster uit Brussel. Hij is al sinds het begin van Lotto een trouwe speler en speelt elke week mee.
Deze trouw wordt beloond want hij neemt 750.000 euro mee naar huis! Zijn cijfers? Dat laat hij altijd over aan het lot want hij speelt via Quick Pick. Hij is ook een fan van EuroMillions en Win for Life, en won al een paar keer een klein bedrag.

Reizen, reizen

Met 750.000 euro worden sommige dromen waar… Zoals, reizen! Onze winnaar wil genieten van zijn pensioen en de hele wereld zien. Een mooi vooruitzicht voor deze vroege vogel en natuurliefhebber. 
Naast reizen blijft hij met beide voeten op de grond en verklaart hij zuinig te zullen blijven leven. "Ik ga niets veranderen aan mijn gewoontes, ik ga blijven leven zoals daarvoor. En op Lotto spelen! Ik ga proberen van het leven te houden zoals het is." 

Speel Lotto online
of in je verkooppunt