Twee gelukkigen winnen elk 750.000 euro met Lotto!

19/12/2019

Ontdek alles over deze geluksdag…

Wanneer 13 geluk brengt

Ben je bijgelovig? Misschien denk je dat het getal 13 ongeluk brengt… Op 13 november werd het tegendeel bewezen voor onze twee gelukkige winnaars! Deze twee mannen, de ene uit Limburg, de andere uit Luik, mochten het bedrag van 1,5 miljoen euro verdelen. Een fantastische meevaller waardoor ze enkele van hun dromen kunnen realiseren…

Een arbeider, een trouwe speler werd beloond

Onze Limburgse winnaar is een trouwe Lotto-speler en speelt ook regelmatig EuroMillions en CA$H. Het grootste bedrag dat hij ooit won, was 100 euro. 

“Toen ik zag dat ik de jackpot gewonnen had, voelde ik me plots nerveus, maar ook super enthousiast!” Zijn overwinning schrijft hij volledig toe aan het toeval: Ik kies mijn cijfers niet zelf, ik speel via een Quick Pick.”, verklaart hij. Met zijn 750.000 euro winst, wil deze arbeider zijn oude wagen vervangen door een nieuwe en sparen voor de toekomst.

Nieuwe woning voor onze gelukkige schrijnwerker

Onze Luikse winnaar zal genieten van zijn winst door te investeren in een nieuwe woning. Met zijn 750.000 euro wil deze alleenstaande schrijnwerker op zoek gaan naar een echt pareltje. En wie weet, misschien kiest hij wel voor een huis aan zee, om er te genieten van het strand waar hij zo van houdt…

Deze trouwe speler verkiest altijd om te spelen in de krantenwinkel met cijfers die voor hem een bepaalde betekenis hebben. “Ik had in het verleden al eens de mooie som van 1500 euro gewonnen!” Genoeg om zich al kleine geneugten te veroorloven… om nog maar te zwijgen van wat hij allemaal kan doen met zijn recente winst!

Speel Lotto online
of in je verkooppunt