Een vrouw wint € 750.000 met Lotto

5/12/2019

Wat we weten over de winnares:

  • Het is een vrouw tussen de 45 en de 54 jaar 
  • Ze komt uit het Brusselse
  • Ze is getrouwd, maar heeft geen kinderen

Bedankt Lotto !

Deze Brusselse secretaresse heeft een leuke job waar ze voldoening uit haalt. Ze deelt de Lotto-Jackpot van 6 november met een andere speler, en won € 750.000. Ondanks de winst is ze niet van plan om deeltijds te gaan werken.

Ik wil niet veel veranderen. Het leven is mooi, zelfs zonder het geld, vertelde ze ons.

Maar ze wil wel ten volle genieten van haar winst door plezier te beleven en door haar familie te verwennen. Ze deelt dan ook een deel van het geld met hen. Met het resterende bedrag wil ze bepaalde aankopen doen, om dromen te realiseren, om een steentje bij te dragen aan een goed doel ... Prioriteit nummer 1 is wel reizen en uitrusten op een zonnige bestemming.

Ze speelde al verschillende spelen van de Nationale Loterij.

Toen ze hoorde dat ze gewonnen had, geloofde ze het eerst niet. "Daarna drong het door en was ik in de wolken.” Deze trouwe speelster waagt regelmatig haar kans met verschillende spelen van de Nationale Loterij: EuroMillions, Win for Life, CASH, Scooore, Joker +, Subito en Presto. En dat doet ze al vanaf het prille begin. Ze speelt bij haar dagbladhandelaar, maar ook online, via e-lotto.be. Ze won al verschillende kleine bedragen. De keuze van haar cijfers laat ze graag aan het toeval over. En dat was deze keer duidelijk de juiste keuze!


Speel Lotto online
of in je verkooppunt