Portret van een Lotto winnares

5/11/2018

Een dame uit Luik heeft net € 500.001,25 gewonnen met Lotto ! Een nieuwe auto, een magische reis, een goed doel steunen… De gelukkige winnares kan nu haar stoutste dromen waarmaken.

Onze winnares woont in Luik, is ouder dan 55 jaar en het minste wat we kunnen zeggen is dat ze héél veel geluk heeft gehad! Ze speelde al 20 jaar Lotto, maar geloofde niet dat het grote lot winnen voor haar was weggelegd. Ze besloot het er toch nog eens op te wagen op 22 september en won, dankzij haar optimisme en een flinke dosis geluk, meer dan € 500.000!

Laat je inspireren door haar verhaal:

  • Deze grote winnares speelt regelmatig Lotto en EuroMillions.
  • Ze speelde 10 combinaties.
  • Of ze van plan is om in de toekomst nog te spelen ? “Ja, natuurlijk !”
  • Haar favoriete gerecht : oesters. Die zou ze graag opeten in het gezelschap van Guillaume Canet, haar favoriete acteur.

De loting van 22 september was bijzonder gunstig voor onze winnares. Die dag waren de winnende nummers : 3 - 5 - 12 - 19 - 28 - 34.

22 september is trouwens ook de verjaardag van zanger Andrea Bocelli, van de Franse politica Ségolène Royal en van acteur Benoît Poelvoorde. "est arrivé près de chez vous" klinkt nu écht toepasselijk.

Wil je ook met ons meespelen? Klik dan hier of speel in jouw verkooppunt! Want het geluk lacht echt niet alleen anderen toe.

Ook interessant voor jou