Win for Life : wat zijn de beste momenten om te krassen ?

14/11/2019

De eerste dag van de vakantie

Wekenlang ben je aan het aftellen naar de vakantie, en dan is het eindelijk zover ! Zon, zee, terrasjes, eindeloos aperitieven. Vergeet niet een Win for Life in je reiskoffer te stoppen. Als je wint, wordt het gegarandeerd de meest memorabele vakantie van je leven!

Na een kl...dag

Het was weer zo’n dag vandaag. Uitgekafferd door je baas, klanten die maar bleven zeuren en tot overmaat van ramp was de koffiemachine stuk. Een regelrechte rotdag met andere woorden. Je was beter je bed niet uitgekomen. Tot je een Win for Life krast en je dag er op slag heel wat vrolijker uitziet … Al met al is het leven toch mooi, niet?

Op een vrijdag de 13e

Of je nu bijgelovig bent of niet, als de 13e op een vrijdag valt, hangt er iets bijzonders in de lucht. Volgens sommigen brengt zo’n dag ongeluk, anderen zien het net als een geluksdag. En als je de dingen op twee manieren kunt bekijken, kies dan voor de leukste optie en bekijk het van de zonnige kant, als een kleine extra bonus om geluk te hebben met Win for Life!

Op een geluksdag

Het is alom bekend : een geluk komt nooit alleen. Eindelijk die ene versierd op wie je al lang een oogje had ? Je droomjob te pakken ? Na lang proberen eindelijk zwanger ? Profiteer van de positieve flow, dit is jouw geluksdag : het ideale moment om een lotje te krassen.

Op je verjaardag

Jarig zijn, dat is bedolven worden onder liefdevolle attenties, terugdenken aan je succesmomenten, aan al het mooie dat je hebt bereikt. Kaarsjes uitblazen in fijn gezelschap… en een Win for Life krassen, dromend van nog mooiere tijden!

Op een feestje

Geen betere gelegenheid dan een feestje om wat Win for Life-lotjes aan je vrienden uit te delen (ook eentje voor jezelf houden natuurlijk !). En dan, samen krassen. Spanning en emotie gegarandeerd ! En als er iemand wint, mag heel de bende mee op vakantie!