Chill waar je wil deze zomer, met Win for Life!

De festivals zoals we die kennen, gaan deze zomer niet door… Maar Win for Life en RTBF zijn niet bij de pakken blijven zitten.

Ook dit jaar willen we samen met jullie toch wat festivalvibes verspreiden. Hoe? Vraag hier je gratis polsbandje van je favoriete deelnemende festival. Beluister de beste playlists op Pure. Doe mee aan de wedstrijden en claim jouw tickets voor de festival edities van 2021…

Blijf intussen goed voor elkaar zorgen.

Je collector editie 2020 festivalbandje!

Mis je de festivals? Wij missen jullie ook … Normaal zagen we je  op de weide aan onze Win for Life-stand om je polsbandje te laten knippen. Wel, deze zomer is het omgekeerd. Wij brengen het polsbandje van je favoriete deelnemende festival naar je thuis. Je kan in juli en augustus bijna wekelijks je collectie polsbandjes aanvullen met een “Memories edition 2020”-polsbandje. Hoe? Kies hieronder jouw favoriet van de 7 deelnemende festivals en vul het bijhorende formulier in. Wacht niet te lang, want onze voorraad is beperkt.

Steun je favoriete festival door een foto van jou met je polsbandje om, te delen op sociale media.

Couleur Café
23/06 - 29/06 
Sold out

Baudet'stival
29/06 - 06/07 
Sold out

Les Ardentes
06/07 - 13/07 
Coming soon

Dour
13/07 - 20/07 
Coming soon

Francofolies de Spa
20/07 - 27/07
Coming soon

Ronquières
27/07 - 03/08 
Coming soon

Brussels Summer Festival
11/08 - 17/08 
Coming soon

“Memories for Life”-wedstrijd i.s.m. Pure

Geen magische zomer zonder festivals? Begin maar al te dromen van 2021 en probeer intussen je tickets voor de edities van volgend jaar te winnen!

Win for Life en RTBF bieden je iedere week 3 X 4 toegangspassen aan voor je favoriete festival.

Luister naar Pure waar je ook bent, in je hangmat of in de wagen, chill en speel (pssst: en hou je beste foto’s bij de hand)!

Meer weten