Win for Life was op het Brussels Summer Festival … samen met jullie!

22/08/2019

Win for Life is al een aantal jaren een vaste waarde op de meeste van jullie favoriete festivals. Het bewijs werd in augustus geleverd, op het BSF :
“Dit is de eerste keer dat ik naar de stand van Win for Life kom. Ik kende het spel wel, maar de stand niet. Ik heb 10 euro gewonnen met een kraslot van Win for Life! Normaal speel ik met EuroMillions. Ik ben vijf dagen op het BSF, samen met een groep vrienden. We zijn braaf geweest dit jaar: Couleur Café en het BSF, dat is alles!”
“Ik woon in Engeland, maar ik heb familie in Brussel. Resultaat: ik kom al een hele tijd elk jaar naar het BSF. Ik heb de Nationale Loterij en Win for Life trouwens ontdekt via het BSF. Het is de eerste keer dat ik iets win op jullie stand: 10 euro met een Win for Life-kraslot. De artiesten waar ik naar ga kijken? Dat zijn er zoveel! Tove Lo, Rudimental, Christine and the Queens … Ik ben hier vijf dagen.”
“Ik ga niet vaak naar festivals; ik woon in Brussel, maar ben hier alleen vanavond. Ik ben samen met een vriend gekomen voor Fatals Picards. We kenden Win for Life wel, maar hebben de stand pas hier ontdekt. Ik heb 10 euro gewonnen met een kraslot. Ik twijfelde of ik hier zou krassen of zou wachten tot thuis. Ik speel soms Win for Life, maar dat zijn dan meestal loten van 1 of 2 euro. Ik waag ook mijn kans met de Lotto of met EuroMillions, elke week. Wat trok me aan op jullie stand? Hij zag er leuk uit, en mijn vriend zag de roze bril en zij ‘Komaan’. Maar toch: je leven lang tot € 5000 per maand winnen, dat is niet niks!”
“Ik heb een krantenwinkel in Brussel (Maria-Christinastraat in Laken, nvdr) en won mijn ticket langs deze weg, via de Loterij. Ik ben vanavond samen met een vriend gekomen. We gaan kijken naar het optreden van Christine and the Queens. Dat is eerlijk gezegd de enige groep die ik ken. Leuk: ik heb ook een Win for Life-kraslot gewonnen. Ik heb niet het groot lot gewonnen, maar ga naar huis met een pet, dat is toch al iets! Door mijn job heb ik al veel festivals kunnen bezoeken. Zo was ik dit jaar ook op Tomorrowland.”