Win for Life was op het Dour Festival… samen met jullie!

19/07/2019

Win for Life is al jaren een vaste waarde op jullie favoriete festivals. Dat bewees, vorig weekend, het Dour Festival!

Wat een sfeer dit jaar op het Dour Festival! Velen van jullie kwamen om fun te maken op de stand van Win for Life: daar hebben wij jullie ontmoet.

Wil je kans maken op festivaltickets? Klik hier.

“We komen uit de rand van Parijs en blijven 5 dagen op het festival. Wij vinden Dour echt het allerbeste festival in België. We komen voor Koffie, Tank and the Bangas, Lolo Zouaï… En de grote artiesten zoals Cypress Hill, Josman… We zijn naar de stand van Win for Life gegaan om ons armbandje te laten doorknippen en het programma te bekijken. We vinden het fijn dat je op dit festival echt supercoole mensen ontmoet die je niet kent, maar die je alleen in deze context ziet.”
“Het is al de derde keer dat ik naar Dour kom. Dit jaar zijn we trouwens een groep tegengekomen die ik heb ontmoet tijdens een van de vorige edities. Mijn mooiste festivalherinnering? Toen ik Snoopdog zag voor de eerste keer, op Dour, 4 jaar geleden. Ik heb vorig jaar ook een aantal festivals bezocht in Frankrijk, en Les Ardentes. Daar gingen we eerder naartoe om rap uit de VS te zien, en Mr Oizo binnen het electro-genre.”
“Het is de eerste keer dat Basile naar Dour komt, maar voor mij is het de tweede keer. We zijn al wel samen naar Werchter en Couleur Café gegaan. We hadden afgesproken met vrienden op de stand van Win for Life om er ons armbandje te laten doorknippen. We zijn gekomen voor Damso, Cadillac (van Stupeflip) en Orelsan, Gramatik… We blijven 5 dagen en slapen op de camping. Veel slapen we niet, maar dat maakt natuurlijk deel uit van de festivalervaring! Mijn mooiste herinnering was een ongelofelijke pogo voor Prodigy op Rock Werchter, met mijn maten in een kring rond mij om me te beschermen.”