Festivalseizoen: 6 apps om je leven te vergemakkelijken

31/07/2019

Jouw smartphone als bondgenoot 

We hebben 6 levensveranderende apps voor jou verzameld. Ze zijn allemaal beschikbaar in de AppStore en op Android.

 1. PackPoint Travel Packing-list
  Yes, het festival begint morgen, tijd om je tas klaar te maken. Om te voorkomen dat je iets vergeet, is de PackPoint-app superhandig: hij suggereert wat je moet meenemen, afhankelijk van de duur van je reis, het weer, enz.

 2. Shazam
  Festivals zijn dé plek om nieuwe artiesten te ontdekken. Bewaar je favorieten door ze te shazammen. Op weg naar huis kan je ze allemaal herbeluisteren!

 3. Tent finder
  De ideale app voor festivalkampeerders. Het principe is eenvoudig: bewaar de locatie van je tent, klik op ‘zoeken’ en vind de weg naar jouw tentje in 1, 2, 3 terug. 

 4. Zoek mijn vrienden
  Hetzelfde principe als de vorige app, maar dan om je vrienden terug te vinden. Gedaan met die ‘waar sta je’-sms’jes. Met deze app vind je jouw vrienden snel terug door je locatie te delen.

 5. Water Time
  Hitte, slaapgebrek, alcohol …Hydrateren is een must op een festival! De Water Time-app doet je er gelukkig aan denken om voldoende water te drinken gedurende de dag.

 6. De festival-app
  Elk festival - of toch de grotere - heeft meestal een eigen app; een echte goudmijn voor festivalgangers. De line-up, schemaatjes, een overzicht van de camping … Alles is erin te vinden!

Laatste tip: download zeker de app Zoek mijn iPhone voor je de festivalweide betreedt. Die kan heel nuttig zijn in geval van verlies of diefstal.