Win for Life was op Pukkelpop … samen met jullie!

23/08/2019

Win for Life is al een aantal jaren een vaste waarde op de meeste van jullie favoriete festivals. Het bewijs werd in augustus geleverd, op Pukkelpop.
“Ik heb mijn combiticket bij de hand, klaar voor vier dagen op de weide. Het is mijn eerste festival, en heb voor de gelegenheid mijn zwembroek met hawaïmotief aangetrokken. Ik heb alleen maar zwembroeken bij (lacht). Die zijn snel droog als het regent; en zijn ook wel een coole look, in combinatie met hoge kousen. Ik speel zelf niet met de spellen van de Loterij, maar help mijn vader soms bij het kiezen van de cijfers. Ik heb me wel ingeschreven in de Lottery Club om deel te nemen aan de wedstrijden die jullie organiseren.”
“Wij zijn hier maar één dag; we willen zeker The National niet missen, hun concerten zijn fantastisch. We kenden de stand van Win for Life, we komen er vaak langs om onze armbandjes te laten doorknippen. Welke gadgets we graag krijgen op een festival? Een armband of een waaier.”
“Lotte won een kraslot van Win for Life €10. We hebben vorige maand op Werchter hetzelfde gewonnen. Over Werchter gesproken, de pet die we toen hebben gekregen was erg nuttig met de hitte. We krijgen ook graag armbandjes, een haarband, totebags, zonnecrème … (die we elke keer vergeten!). We zijn er voor de hele festivalervaring (“zoals de echten”) en slapen op Camping Relax. We willen in geen geval de optredens van Anne-Marie, Mura Masa en Dermot Kennedy missen!”
“Ik speel af en toe met de spellen van de Nationale Loterij, zoals vandaag, maar het was tevergeefs. Ik kende de stand omdat ik elk jaar wel een aantal festivals bezoek (Werchter, Dour, Cactus …). Ik kom altijd langs om mijn armbandje te laten doorknippen en raad mijn vrienden aan om hetzelfde te doen omdat er krasloten te winnen zijn. Ik heb niets gewonnen, maar ga wel naar huis met een roze zonnebril.”