Win for Life was op het festival Rock Werchter… samen met jullie!

8/07/2019

Win for Life is al een aantal jaren een vaste waarde op jullie favoriete festivals. Het bewijs hiervan werd geleverd in juni, op Rock Werchter:

Wat een sfeer dit jaar op Rock Werchter! Velen van jullie kwamen om fun te maken op de stand van Win for Life: daar hebben wij jullie ontmoet.

Wil je kans maken op festivaltickets? Klik hier.

“Het is meer dan 30 graden en de sproeinevel op de stand van Win for Life is zalig… daarom zijn we hier! Onze favorieten op Werchter dit jaar zijn: Rosalia, Florence and the machine en Pink … Haar show donderdag was gewoon ongelofelijk: ze vloog over het publiek, deed acrobatische kunstjes met een danser … Spectaculair hoor!”
“Dit is mijn eerste festival van het jaar, maar ik ben er al op veel geweest. Ik kom elke keer naar de stand van Win for Life, maar het is altijd mijn maat achter mij in de rij die wint. Verschrikkelijk irritant! Volgende keer vraag ik hem om te wisselen😉! Mijn favoriete artiesten zaterdag zijn Florence and the machine en Macklemore. Ik heb hem vorig jaar al eens gezien en dat was geweldig!”
“Dit is het tweede jaar dat ik naar Werchter kom en de stand van Win for Life bezoek. Ik wilde een zonnebril of een pet winnen … en ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om een Win for Life te krassen die ik kreeg toen ik mijn armbandje liet doorknippen. Geweldig, want de rij was niet lang en ik heb een zonnebrik gewonnen! 
Ik ben hier 4 dagen op het festival. Vorig jaar was ik er ook en toen gaven ze de match België-Brazilië op een groot scherm. De sfeer was fantastisch … Dat is mijn mooiste festivalherinnering!”
“Ik ben gek op festivals. Dit is al de derde keer dat ik naar Werchter kom, maar deze keer met VIP-tickets die ik gewonnen heb met een wedstrijd van de Nationale Loterij, ontdekt via Facebook. Ik ben lid geworden van Lottery Club om te kunnen deelnemen … en ik was super verrast dat ik gewonnen had. Ik heb onmiddellijk naar Martijn gebeld om te vragen of hij met me meeging. Ik ga zeker en vast nog meedoen aan de wedstrijden van de Lottery Club!”