Speelster dankzij Win for Life elke maand €1.000 rijker

28/07/2020

€ 1000 per maand, levenslang : een mooi vooruitzicht voor onze winnares!

Wat we weten over de winnares :

  • Ze is gehuwd
  • Ze is tussen de 55 en 64 jaar jong
  • Ze komt uit de provincie Henegouwen 

« Mijn hoofd draait als een tol. »

« Wanneer ik besefte dat ik gewonnen had, draaide m’n hoofd als een tol. En kon ik het eerst niet geloven », bekende onze winnares.  
Op 7 juli jl. kraste ze een Win for Life-biljet en zag ze het symbool verschijnen dat haar aangaf dat ze de hoofdvogel had afgeschoten: een maandelijkse rente van € 1.000, levenslang! Zo kan ze de toekomst met een gerust hart tegemoet zien en enkele projecten realiseren die nog in de pijplijn zaten. Onze winnares verzekerde ons dat ze haar leven niet gaat omgooien: « Het leven gaat voort zoals  voorheen, er gaat niets veranderen ». Maar ze gaat wel een auto kopen, haar huis renoveren en op vakantie gaan. Onze winnares is dan ook een levensgenieter die houdt van mooie stranden en lekker eten… Het is haar van harte gegund!  

De kans grijpen

Onze Waalse heeft trouwens dubbel geluk gehad. Ze koopt maar af en toe een Win for Life in haar krantenwinkel en speelt maar nu en dan mee met Lotto of EuroMillions. Om te kunnen winnen moet je hoe dan ook meespelen, maar soms dus maar een beetje… 

Speel in je verkooppunt

Speel online