€3.000 per maand, levenslang voor Henegouwse vrouw

10/03/2021

Wat we weten over onze winnaar:

  • Het gaat om een vrouw uit de provincie Henegouwen
  • Ze is tussen de 35 en 44 jaar oud
  • De vrouw is bediende en heeft een gezin

Pas toen ik het winnende krasbiljet liet valideren, durfde ik echt geloven dat ik gewonnen had

Vertrouwen op je voorgevoel

Soms heb je van die dagen waarop je helemaal afgaat op je voorgevoel en dat de juiste keuze blijkt te zijn. Dat overkwam ook deze vrouw uit de provincie Henegouwen. “Ik koop af en toe een krasbiljet in de krantenwinkel”, vertelt onze winnares. “Iets diep vanbinnen zei me om woensdag 24 februari 2021 mijn geluk te beproeven met Win For Life. Nog nooit ben ik zo blij geweest dat ik mijn instinct gevolgd heb.”

Van twijfel naar intens geluk

De vijf euro die deze vrouw uitgaf in de krantenwinkel leveren haar levenslang €3.000 per maand op. “Nochtans was ik niet helemaal zeker”, vervolgt de Henegouwse. “Ik zag wel twee dezelfde symbolen, maar het was pas toen ik het winnende krasbiljet liet valideren, dat ik echt durfde geloven dat ik gewonnen had.”

“Met het geld ga ik vooral veel kunnen sparen”, besluit de vrouw. “En de zomer komt eraan. Ik houd van de natuur, het strand en wandelen met de hond. Hopelijk zit een mooie trip naar warmere oorden er deze zomer al in. Al heb ik nu natuurlijk tijd in overvloed om die vakantie te plannen.” (lacht)

Speel in je verkooppunt

Speel online