Win for Life viert z’n 20ste verjaardag!

3/09/2018

Twintig jaar is het al dat Win for Life de Belgen gelukkig maakt! Om die verjaardag met de nodige toeters en bellen te vieren, lanceert de Nationale Loterij een speciaal verjaardagsbiljet met beperkte oplage: de  Win for Life Birthday Edition. Hiermee kan zowaar twee levenslange rentes winnen: € 3.000 per maand en daarbovenop € 10.000 in de maand dat je verjaart!

Happy birthday to youuu ! Ter gelegenheid van z’n 20ste verjaardag verwent de Win for Life – familie je met de Win for Life Birthday Edition ! Dit biljet met een beperkte oplage kost € 6 en biedt je de kans op twee levenslange rentes…

2 rentes, 2 keer meer fun !

Wat er te winnen valt ? Bovenop een levenslange rente van € 3.000 per maand ontvang je – roffel, roffel, roffel – elk jaar € 10.000 in de maand van je eigen verjaardag. Beeld je maar eens de feesten en de cadeaus in waarop je jezelf gaat kunnen vergasten… 

 1. Een safari in Afrika
  Wat gaat er boven een safari met je beste vrienden om het begin van een nieuw levensjaar te vieren ? Op naar Kenia of Tanzania! Installeer je in 4-sterrren lodges en ga met een professionele gids op zoek naar leeuwen, giraffen en nijlpaarden. En rond je uitstap af met wat ‘gesnorkel’ bij de gouden stranden van Zanzibar, je hebt ten slotte ook wat rust verdiend, nietwaar? 
 2. Een  pool party op Ibiza
  Je bent maar zo oud als je je voelt, en je bent vastbesloten nooit te stoppen met feesten : huur daarom een villa met zwembad op Ibiza om er in september het einde van het seizoen te vieren en de laatste DJ-sets mee te pikken. Samen met je vrienden, uiteraard! Ben je geboren in de lente? Boek dan alvast je tickets voor de seizoensopening in mei ! 
 3. Een poëtische garden party 
  Neem een decorateur onder de arm (je gaat toch zelf geen lampions indraaien ?) en organiseer een  tuinfeest met alles erop en eraan! Installeer een champagne-fontein en nodig je favoriete artiest uit voor een privé-showcase voor jezelf en je gasten, je leeft per slot van rekening maar één keer… !
 4. Waar je altijd al van droomde
  Een canapé die naam waard, een home cinéma (geen plaats, laat dan een bijgebouwtje optrekken!), een massage van kop tot teen… Met € 10.000 elk jaar en € 3.000 per maand kan je jezelf wel eens een pleziertje gunnen…

Zin in ‘fun for life’ ? Je kan je Win for Life Birthday Edition-ticket vanaf 10 september krassen in je favoriete verkooppunt of op e-lotto.be.

Ook interessant voor jou

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en wedstrijden dankzij onze nieuwsbrief.