Zij won levenslang € 2000/maand dankzij Win for Life !

14/08/2018

Kato (fictieve naam om de anonimiteit van de geïnterviewde winnaar te beschermen) won ongeveer 8 jaar geleden deze maandelijkse som met Win for Life. Ze deelt met ons haar verhaal sinds die befaamde dag!

Zij won levenslang € 2000/maand dankzij Win for Life !

 

Dag Kato, jij hebt wel erg véél geluk gehad hé?

Zeg dat wel: voor hetzelfde geld had ik die winnende Win for Life nooit gekocht. De dag voor ik dat deed ontsnapte ik namelijk maar nipt aan de dood: op weg naar m’n werk viel ik met de fiets en werd ik net niet vermorzeld onder de wielen van een voorbijrijdende vrachtwagen.

Was je zwaar gekwetst?

Nee, maar ik was wel in shock, vandaar dat de dokter me een paar dagen ziekteverlof gaf om wat te bekomen. ’s Anderendaags, nadat ik de kinderen naar school gedaan had, besloot ik mezelf te trakteren op een aardbeientaart, een pak chips voor achter de TV, een “boekske” en … een Win for Life.

En die bleek winnend?

Inderdaad, maar ik kon m’n ogen niet geloven. Ik belde dan maar naar het telefoonnummer op de achterkant van het biljet, dat van … de hulplijn voor gokverslaafden blijkbaar. Via de site van de Nationale Loterij kwam ik uiteindelijk terecht bij An Lammens, jullie winnaarsbegeleidster, die me naar de hoofdzetel van de Nationale Loterij uitnodigde.

Hoe verliep die rit?

Goh, wat een expeditie was dat! Ik was doodsbenauwd dat ik m’n biljet zou kwijtspelen en heb het daarom heel de rit vastgeklemd gehouden. Ik reed met de deuren op slot en de raampjes en het open dak van ons autootje dicht –ondanks de hitte -, uit schrik dat het zou gaan vliegen en bang als ik was voor car-jackers. Ondertussen kreeg ik het ene telefoontje na het andere van m’n man die zo mogelijk nog zenuwachtiger was dan ik.

En eens op de Loterij?

Zodra An m’n biljet gecheckt had en het vast stond dat ik voortaan effectief levenslang € 2.000 per maand op m’n rekening zou krijgen, kwamen de emoties pas helemaal los. Maar mede dankzij de ‘goede zorgen’ van An stond ik al gauw terug met beide voetjes op de grond. En dat doe ik nog altijd, ook al rij ik nu in een wat grotere auto, mét airco, hebben wij ons kleine rijhuisje met lekkend dak en koerke ingeruild voor een alleenstaande woning met een grote tuin en heb ik nu waar ik altijd van gedroomd heb: een garage met afstandsbediening en een Amerikaanse frigo.

En heeft die winst ook jezelf veranderd?

Nee, gelukkig niet. Ik geniet van de gemoedsrust die de maandelijkse rente mij en m’n gezinnetje geeft, maar voor de rest ben ik nog altijd wie ik was, iemand die goed beseft dat vriendschap geven vriendschap doet krijgen. En blijf ik tussendoor spelen, want zoals ik indertijd zeker was dat het kon, ooit eens de grote pot winnen, zo ben ik er nu van overtuigd dat dit me ook een tweede keer kan overkomen.

Speel Win for Life online

of in je verkooppunt