€500 for Life op kerstavond: “Derde jaar op rij winst”

13/01/2021

Wat we weten over de winnares:

  • Het gaat om een Limburgse vrouw tussen 25 en 34 jaar
  • Ze heeft een dochter en werkt in de horeca
  • Ze kraste op kerstavond een Win For Life- van €1

Dat gevoel van winnen is echt ongelooflijk. Het gaf me een echte adrenalinekick

Toch vuurwerk in Limburg

Vuurwerk was tijdens de eindejaarsperiode in heel België verboden, maar in het huis van deze dolgelukkige Limburgse was het toch een spetterend kerstfeest. Dankzij de twee gelijke vuurwerksymbolen op haar Win For Life €1-kraslot, krijgt ze vanaf nu elke maand, levenslang €500 op haar rekening gestort. 

Ongeloof en adrenaline

“Ik werk in de horeca, een sector die in 2020 heel zwaar werd getroffen”, vertelt deze gelukkige moeder. “Het maandelijkse extra centje is dus meer dan welkom en verdwijnt meteen op een spaarrekening. Al krijgen ook een aantal kamers in ons huis een flinke onderhoudsbeurt.”
“Het was alleszins een heel leuke kerstavond in onze bubbel”, vervolgt de Limburgse. “Dat gevoel van winnen is echt ongelooflijk. Het gaf me een echte adrenalinekick, ook al was het niet de eerste keer.”

Derde jaar op rij

“Elk jaar koop ik krasloten van de Nationale Loterij voor kerstavond”, verklapt onze winnares. “En voor het derde jaar op rij hebben we geluk. Het gaat ook steeds crescendo. Eerst wonnen we €1.000 met Subito, vorig jaar iets meer dan €2.000 met een Winter-kraslot en nu dus €500 per maand, levenslang. Volgend jaar misschien toch eens Lotto of EuroMillions proberen?” (lacht)

Speel in je verkooppunt

Speel online