Luikse vrouw wint € 500 per maand: “Sushi om te vieren”

28/09/2021

Wat weten we over de winnaar: 

  • Het gaat om een vrouw uit de provincie Luik
  •  De vrouw is tussen 25 en 34 jaar oud
  • Ze kraste een Win For Life-biljet via e-lotto.be, het online speelplatform van de Nationale Loterij

Met levenslang € 500 per maand kunnen we een stukje van onze trouw financieren. Het zal een kleinschalig huwelijk zijn, maar het belangrijkste is dat onze vrienden en familie erbij kunnen zijn.

Van €1 naar levenslang €500 per maand 

Een klein bedrag van een luttele euro leverde een vrouw uit de provincie Luik voor de rest van haar leven een maandelijks bedrag op van € 500. “Ik speel af en toe mee met Win For Life, Lotto en EuroMillions, soms in de krantenwinkel maar ook via e-lotto.be”, vertelt de gelukkige winnares. “Dat leverde al een paar keer sommen op tot € 20, maar deze keer had ik het geluk pas écht aan mijn zijde.”

Wedding bells

“Als eerste heb ik mijn verloofde en mijn moeder gebeld”, vervolgt de aanstaande bruid haar verhaal. “We zijn nadien ook bij mijn schoonmoeder en mijn moeder geweest en hebben het uitbundig gevierd met sushi. Of dit mijn leven gaat veranderen? Absoluut! Ik en mijn vriend kunnen hierdoor een stukje ons huwelijk financieren. Het zal kleinschalig zijn, maar het belangrijkste is dat onze vrienden en familie erbij kunnen zijn.”

Speel in je verkooppunt

Speel online