Vrouw wint met Win for Life via e-Lotto: "Nieuwe auto"

8/03/2021

Wat we weten over de winnares:

  • Het gaat om een vrouw uit de provincie Luik
  • Ze is tussen de 25 en 34 jaar oud
  • De vrouw is zorgverlener in een rusthuis

Heerlijk om te weten dat ik vanaf nu nooit meer ga hoeven te stressen om de eindjes aan elkaar te knopen op het einde van elke maand

Een extra verzetje na een zware periode

Uiteraard gunnen we al onze spelers een mooie geldsom voor het leven toe, maar sommige winnaars gunnen we het nog net iets meer dan andere. Onze gelukkige winnares bijvoorbeeld. Ze werkt als zorgverlener in een rusthuis en stond het afgelopen jaar mee in de frontlinie tijdens de coronacrisis. Dat ze op 24/2 levenslang € 3.000 per maand won met Win for Life via e-lotto.be, is haar na deze zware periode van harte gegund. 

2 x 5 = 3.000

Met een klein wekelijks bedrag wist onze winnares haar leven te veranderen: “Tweemaal per week speel ik voor € 5 op e-lotto.be en wissel ik af tussen Lotto, EuroMillions en Win for Life. Toen ik op mijn computer twee dezelfde symbolen en “3.000 For Life” zag staan, was ik helemaal van mijn melk. Ik heb zeker vijf minuten naar mijn scherm zitten staren van ongeloof.”

Een nieuwe wagen op de verlanglijst

“Wat ik als eerste ga kopen met het gewonnen bedrag?”, vraagt de Luikse vrouw zich luidop af. “Een nieuwe wagen! Je moet straks geen blitse sportwagen voor de deur verwachten, maar een comfortabele, mooie auto waarmee ik me naar het werk kan verplaatsen, is meer dan welgekomen.”

“Het mooie aan dit hele verhaal is dat ik vanaf nu nooit meer ga hoeven te stressen om de eindjes aan elkaar te knopen op het einde van elke maand. Een heerlijk gevoel”, besluit deze dolgelukkige Win for Life-winnares.

Speel in je verkooppunt

Speel online