5 tips om er een fun day van te maken!

13/08/2019

Veel heb je niet nodig om een doordeweekse dag wat leuker en lichter te maken. Neem deze tips maar even door; je zal er zeker iets aan hebben om je dag op te leuken.

 1. Daag jezelf uit
  Even joggen voor het ontbijt, een concertje meepikken, een douche nemen met koud water voor een strakker lijf, zelf Gyoza maken voor het hele gezin … Het zijn kleine uitdagingen die jouw dag extra pit geven. En ’s avonds ga je slapen met het gevoel van: “ik heb toch weer iets bijzonders gedaan!”

 2. Maak het kind in jou weer wakker
  Wat is er gezelliger dan een knusse pyjama aantrekken en met een kom popcorn op je schoot naar tekenfilms uit je kindertijd kijken? Andere ideetjes om het leven wat minder serieus te nemen? Hinkelen op het voetpad in je straat. Die oude Cluedo-doos van de zolder halen en een spelletje spelen met de vrienden!

 3. Groet iedereen die je pad kruist
  Ga wandelen in de stad en zeg “Goeiendag” aan iedereen die je kruist. Geef er nog een brede glimlach bij cadeau. Je zal zien welk magisch effect dit heeft! Ook eens uitproberen, al durf je misschien niet goed: een plotse lachbui nabootsen in een volle metro. Als het virus overslaat op andere reizigers, krijg je gegarandeerd een kick!

 4. Zeg niet nee
  Het leven bekijken door een roze bril, kan ook door je taal aan te passen. Verbied jezelf bijvoorbeeld een dag lang om het woord “niet” of “neen” te gebruiken. Of vermijd negatieve termen, zoals “dat vind ik niet fijn” of “geen goesting”. Het leven wordt vanzelf meer fun als je er een positieve attitude op nahoudt!

 5. Speel de e-games van Woohoo!
  Een “boring” dag? Surf dan eens naar e-lotto.be en kies één van onze Woohoo! games: de Westernsfeer van Bounty Town, of het feeërieke universum van Pixies of the Forest. Kijk zelf maar welke e-game jou het meest aanspreekt. En zeg vooral niet nee! 😉