Uw resultaten boosten? Speel op zeker met de Nationale Loterij!

Boost je resultaten met de producten van de Nationale Loterij

Jaarlijks schenken meer dan 130 bedrijven hun vertrouwen aan de producten van de Nationale Loterij. Word jij ook één van hen? Ontdek al onze unieke oplossingen die je traffic verhogen, je verkoop een boost geven en je personeelsleden, partners én leveranciers net dat tikje meer motiveren!

Een actie op touw zetten met de producten van de Nationale Loterij? Dit zijn de voordelen:

Méér traffic en visibiliteit

Een samenwerking met de Nationale Loterij zet jouw producten of diensten nog méér in de kijker.

Eenvoudige producten

Onze producten zijn makkelijk te beheren, te spelen en ze hebben een positieve reputatie.
 

Betrouwbare partner

De Nationale Loterij voert een verantwoord, officieel gecertificeerd spelbeleid.
 

 Welke acties werken het best voor jouw bedrijf? 

Zoek je een originele en doeltreffende manier om de verkoop van je producten of diensten te stimuleren? Laat je inspireren door enkele succesvolle acties.

Een idee? Neem gerust contact op om de mogelijkheden specifiek voor uw bedrijf te bespreken.

Douwe Egberts

Met de aankoop van € X van zijn favoriete product maakt de consument kans op € 1.000 per maand voor het leven en vele andere prijzen!

Kodak

Voor elke bestelling krijgt de klant 1 kans om tot € 20.000 te winnen!

Tom&Co

Voor elke € X die aan de kassa wordt uitgegeven, maakt de consument kans op € 500 per maand voor het leven en vele andere prijzen! 

Lotus

Bij elke aankoop van een specifiek product maakt de consument kans op € 500 per maand voor het leven en vele andere prijzen!

Fiat

Bij de aankoop van een wagen ontvangt de consument een compleet pakket krasloten. +50 kansen om levenslang € 2.000 per maand te winnen en nog veel meer prijzen! Gegarandeerde minimale winst!

Bolton

Met de aankoop van X producten maakt de consument kans op € 500 per maand voor het leven en vele andere prijzen!

Point Chaud

Bij elke aankoop van een specifiek product maakt de consument kans op € 500 per maand voor het leven en vele andere prijzen!

Carrefour

Voor elke € X die aan de kassa wordt uitgegeven, maakt de consument kans op € 500 per maand voor het leven en vele andere prijzen!

De Nationale Loterij, veel meer dan spelen

Dankzij jouw deelname en die van andere spelers krijgen ontelbare goede doelen en initiatieven onze financiële steun. Want jaarlijks investeert de Nationale Loterij meer dan 320 miljoen euro in maatschappelijke projecten en verenigingen. Zo maken we samen het verschil op humanitair, sociaal, sportief, cultureel en wetenschappelijk vlak!