B2B: promotie voor bedrijven

Win for Life: de leukste manier om je verkoop te boosten of je medewerkers te stimuleren

Zoek je een originele manier om de verkoop van een van je producten te stimuleren?

Denk dan aan Win for Life, een uniek krasbiljet waarmee spelers iedere maand een mooie geldsom kunnen winnen-en dit voor de rest van hun leven. Een slimme manier om het leven van je klanten nog leuker te maken. Een krasbiljet kan dan ook een ideale incentive vormen voor geslaagde commerciële acties.

Elk jaar krijgen wij het vertrouwen van meer dan 130 verschillende bedrijven, en in 2017 hebben wij ruim 400 commerciële acties op poten gezet. Zo bood een automerk zijn klanten de keuze: een directe financiële korting of een gelijke waarde aan krasbiljetten: 8 op 10 klanten verkozen de Win for Life biljetten omdat ze zo mogelijk veel meer winst konden behalen. Ontdek de formules die niet alleen je verkoop kunnen stimuleren, maar waarmee je ook medewerkers, partners en leveranciers kan verwennen.

Dankzij Win for Life of een ander product van de Nationale Loterij kan je misschien wel het leven van de mensen om je heen veranderen.

Wil je ook jouw verkoop boosten of je medewerkers stimuleren ? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. 

* De velden met een sterretje moeten verplicht ingevuld worden