Lottery Shop Namen

Lottery Shop Namen

Rue de Fer 78
5000 Namur

Tel.: 081/22 02 41 

Openingsuren: 

  • Ma tot za: 10u - 18u

Uitbetalingsmomenten:

  • Ma: 14u30 - 18u
  • Wo: 10u - 13u30
  • Vr: 10u - 13u30
  • Za: 11u - 17u

Lottery Shop Namen: een ontmoetings- en ontdekkingsplaats

Voor de Nationale Loterij is een goede band met de spelers essentieel en dat willen we duidelijk aantonen met de Lottery Shops. Met een aanwezigheid in tal van grote Belgische steden zijn onze publiek toegankelijke Lottery Shops de ideale ontdekkings- en ontmoetingsplaats voor iedereen die de Nationale Loterij beter wil leren kennen, meer wil weten over de talrijke sociale- en liefdadigheidsacties, zijn winst (tot 100.000 euro) wil innen en natuurlijk… zijn kans wil wagen! 

Wat vind je in de Lottery Shop in Namen ?

De Lottery Shop in Namen is gunstig gelegen op het Rue de Fer en is ingericht door de Nationale Loterij als ontmoetingsplaats. Men vindt er alle klassieke trekkingsspelen en krasloten. Bovendien biedt jouw Lottery Shop in Namen alle merchandising van de Nationale Loterij aan. Zo kan je er bijvoorbeeld de truitjes van de Lotto-Soudal wielerploeg vinden! 

Je speelt, je helpt

De Lottery Shop in Namen laat je ook toe om de Nationale Loterij beter te leren kennen. Wist je dat je als speler tal van initiatieven, acties en goede doelen steunt? Of het nu gaat om een cultureel, sportief of jeugdproject, aan goede initiatieven geen gebrek, en dat is mede dankzij jou.

Winners Lounge

Het geluk lachte je toe en je won één van de spelen van de Nationale Loterij? Gefeliciteerd! We herinneren je er graag aan dat je je winsten (tot 100.000 euro) meteen kan ophalen in de Lottery Shop in Namen. Er werd zelfs een speciale ‘Lounge’ ingericht voor de winnaars: anonimiteit verzekerd, als je dat wenst!
 

Een aanspreekpunt 

De Lottery Shop in Namen wordt uitgebaat door werknemers van de Nationale Loterij die je graag bijstaan bij al jouw vragen, zowel over onze spelen als over ons bedrijf. Heb je een specifieke vraag, een vraag omtrent sponsoring of subsidies, of wil je graag aan de slag bij de Nationale Loterij? De Lottery Shop in Namen helpt je graag op weg!