De Binckbank Tour 2017 in het Lotto Village

13/07/2017

Wegglippen van thuis, je truitje van 1992 weer bovenhalen of gewoon een vader-zoon moment beleven... er zijn véél redenen om Captain of Cycling te worden! Ontdek 5 verhalen van Captains die we te horen kregen in het Lotto Village tijdens de laatste etappe van de BinckBank Tour in Geraardsbergen.

Getuigenissen van onze Captains of Cycling

Herman:

Herman is sinds het begin Captain of Cycling. Het grootste voordeel volgens hem? De +1 die hij telkens kan meenemen want zo beleeft hij elke koers in het bijzijn van zijn zoon of kleinzoon. Onlangs was Herman ook te vinden in Düsseldorf voor de start van de Tour de France die hij van héél dichtbij kon beleven dankzij zijn Captains of Cycling-lidmaatschap. 

Jonas & Emile:

Jonas kan bijna niet meer opsommen wat hij allemaal heeft kunnen doen dankzij zijn COC-lidmaatschap: shoppen op de Lotto Soudal-webshop, Lotto Villages bijwonen… maar het toppunt was toch het bijwonen van een etappe tijdens de Tour de France, die hij won dankzij een exclusieve COC-wedstrijd. Een onvergetelijke anderhalve dag met een VIP-experience tijdens de etappe, diner, ontbijt en vervoer allemaal inbegrepen! Volgens Jonas is COC “zijn beste investering ooit” en daar geniet zijn papa maar al te graag van mee! 

Benny & Willem: 

“We hebben dit truitje aan om op te vallen!”, en we moeten toegeven dat  je er moeilijk naast kan kijken met hun Lotto-truitjes uit 1985 en 1992. Benny en Willem zijn al jaren fan van Lotto. Maar ook al is Lotto hun favoriete ploeg, zien ze gewoon graag een Belg winnen! Wat zij het leukste vinden aan Captain zijn? Een vader-zoon moment beleven rond hun gemeenschappelijke hobby. Benny en Willem zijn uit Brugge en kijken er naar uit om Jens Keukeleire volgend jaar te mogen aanmoedigen binnen de Lotto Soudal-ploeg! 

Bert & Rudy:

Bert en Rudy beleefden dankzij Captains of Cycling onder andere de Ronde van Vlaanderen en de BinckBank Tour vanop de eerste rij. Ook al zijn ze Lotto Soudal fans, ze werden beiden Captains vooral om het Belgisch wielrennen te steunen. “Als Lotto Soudal wint des te beter maar als een Belg wint zijn we ook blij!” Het grootste voordeel van Captain zijn? Even wegglippen van thuis en genieten onder mannen van de koers met een pintje uiteraard ;-).

Marina & Geert:

“Ik kreeg een COC-lidmaatschap cadeau van mijn man, wel een andere formule dan hij.” Toch sprong zijn vrouw, als we Geert mogen geloven, een gat in de lucht toen ze haar cadeau ontving. Geert is al jaren fan van Lotto en het wielrennen in het algemeen. COC was voor hem de perfecte manier om zijn kasseitje bij te dragen en alle Belgen te steunen. Marina liet ons wel stiekem weten dat zij grote fan is van Oliver Naesens, Thomas De Gendt, Tiesj Benoot, Greg Van Avermaet… enfin zoals zij zou zeggen: al haar buren!