Captains beleven de Tour de France vanop de eerste rij!

28/05/2019

De Ronde van Frankrijk is al aan zijn 106de editie toe. Dit jaar is de Tour Belgisch getint: de start ligt in het hart van België. Twee dagen lang wordt Brussel omgetoverd tot de wereldwijde hotspot van de wielrennerij. Als Captain of Cycling kan je heel wat unieke  ‘Vip experiences‘ winnen tijdens de Tour de France. 

Spits je oren, want Captains of Cycling heeft heel wat in petto voor de wielerliefhebbers. Maak kans op 5 sublieme en unieke prijzen in het teken van de Tour.

Neem deel!

Wat kan je winnen?

  • 20 tickets voor de Inside:  Deze tickets laten toe om op 6 juli de laatste 50 km van de rit Brussel - Brussel als wielertoerist in lijn te rijden. 20 actieve Captains mogen dus even in de huid kruipen van een echte prof en zich als topsporter wanen. En nog beter: iedereen is winnaar, want elke deelnemer krijgt een gele trui op maat toegereikt.
  • 12 tickets voor de Tour Driedaagse: Hierbij word jij volledig ondergedompeld in de Toursfeer. Drie dagen nemen we jou op sleeptouw om één van de 21 ritten van a tot z ter plekke te mogen meemaken in het VIP-busje.  Alles is erop en eraan: transport, hotels, eten en drinken, toegang tot het VIP-dorp en de Tourbus van Lotto Soudal,… Samen met 5 andere Captains mag jij je koffers pakken richting het zuiderse zonnetje om in het prachtige Franse decor je wielerhelden in actie te zien.
  • 50 duotickets om de ploegentijdrit in het hart van de Grand Départ te beleven:  Op zondag 7 juli vindt de ploegentijdrit in Brussel plaats. Je kan samen met een andere wielerfanaat die tijdrit volgen vanop een heel exclusieve locatie, namelijk het Paleis der Academiën. De ideale plek om met een kleine versnapering de ploegen te zien voorbijflitsen.

Twijfel niet langer, word Captain of Cycling, neem deel aan de wedstrijd en maak kans op unieke Tour de France belevingen werkelijk van op de eerste rij!

Neem deel!