2010-2014

2010 - Philippe Gilbert

In 2010 wint Gilbert (Flandrien) o.a. twee ritten in de Giro,  2e jaar op rij ronde van Piemonte, de Amstel Gold Race en de Ronde van Lombardije.

2011 - André Greipel

In 2011 komt André Greipel over van HTC-Columbia. In zijn openingsjaar bewijst hij meteen zijn waarde. Hij wint o.a. ritten in de Ronde van de Algarve, de Ronde van Turkije, de Ronde van België, de Ronde van Frankrijk en de Eneco Tour.

2011 - Winst op BK

Als kerverse Belgisch kampioen wint Philippe Gilbert de openingsrit van de Ronde van Frankrijk.

Zijn eerste etappezege in de Tour is direct goed voor zijn eerste gele trui 'maillot jaune'.

2011

2011 is een boerenjaar voor Philippe Gilbert. Hij kroont zich terecht tot eindwinnaar van de UCI World Tour na winst in de Amstel Gold Race, de Waalse Pijl, Luik-Bastenaken-Luik, de Clasica San Sebastian en de GP Québec.

2011

Naast de overwinningen van Philippe Gilbert en André Greipel behaalt Lotto nog een 3e overwinning in de Tour.
 
Jelle Vanendert wint de veertiende rit met aankomst bovenop de plateau de Belle.

2012 - De winnaars

Nadat hij in 2011 al heel wat koersen won voor Lotto, doet André Greipel in 2012 nog beter. Zo wint hij onder andere 3 ritten in de Ronde van Frankrijk. Maar Lotto heeft meerdere winnaars dat jaar.

Lars Bak wint een etappe in de Ronde van Italië en Gianni Meersman wint een rit in de Ronde van de Algarve en in de Ronde van Turkije.

2013

Net als de voorgaande jaren wint André Greipel heel wat koersen voor Lotto. Hij wint drie ritten in de Tour Down Under, twee in de Ronde van Turkije, twee in de Ronde van België en een in de Ronde van Frankrijk en de Eneco Tour.

Verder wint hij onder andere de Down Under Classic, de Ronde van Zeeland Seaports en de Brussels Cycling Classic. 

2013 - Opnieuw André Greipel

Jens Debusschere schreef op het einde van 2013 de Nationale Sluitingsprijs op zijn naam. Hij won eerder ook het Kampioenschap van Vlaanderen en de Eurométropole Tour.
 
André Greipel wordt in 2013 Duits kampioen voor Gerald Ciolek en John Degenkolb.

2014 - Jens Debusschere, een nieuwe tricolore trui

In Wielsbeke kroont West-Vlaming Jens Debusschere zich tot Belgisch kampioen. Later dat seizoen mag hij zijn tricolore trui tonen op de hoogste podiumtrede van de eerste rit van de Ronde van Wallonië en de Sluitingsprijs in Putte-Kapellen die hij notabene voor de tweede keer op rij wint.

2014 - Tony Gallopin

Net als André Greipel, slaagt de Fransman Tony Gallopin erin om een Touretappe te winnen. Eerder in diezelfde Tour mocht hij al een dag rondrijden in de gele leiderstrui, en dat uitgerekend op de Franse nationale feestdag.

2014 - Tim Wellens

In 2014 breekt de 23-jarige Tim Wellens door. Hij wint de zesde rit en het eindklassement van de Eneco Tour.