EuroMillions schittert ook op het witte doek 

EuroMillions staat ook aan je zijde op het grote scherm!

Film – hét domein van dromen en illusies – zorgt voor heel wat plezier in onze samenleving. En EuroMillions voegt aan die wereld van de kunst nog extra glitter en glamour toe als sponsor van 7 Belgische filmfestivals.

Festival International du Film de Mons

Het Festival International du Film d’Amour de Mons werd dit jaar herdoopt tot Festival International du Film de Mons maar het blijft zich focussen op liefdesfilms. Tijdens 8 dagen, zullen er meer dan 70 films voor bijna 30.000 bezoekers vertoond worden.

Festival International du Film de Mons

2020

00:22

Filmfestival van Oostende

2019

00:42

Festival International du Film Francophone de Namur

2019

00:32

Film Fest Gent

2019

00:32

Festival International du Film de Comédie de Liège

2019

00:32

Heb je je al eens afgevraagd of je er klaar voor bent om EuroMiljonair te worden? Met deze kleine test op je smartphone en op het grote scherm tijdens een voorstelling op een of ander festival weet je het meteen! Heel eenvoudig: drie vragen – je resultaat – een gratis e-ticket! 

Afspraak op de filmfestivals !

Als je speelt bij de Nationale Loterij kunnen er grootse dingen gebeuren. Want met elk kraslot of bulletin steun je heel wat goede doelen en organisaties waar de Nationale Loterij elk jaar haar schouders onder zet. Zo help je een pak mensen grenzen verleggen, tegenslagen overwinnen of dromen waarmaken.

Bedankt voor je inzet!

Artiesten, personaliteiten uit de filmwereld, sterren… Allemaal hebben ze deelgenomen aan ons EuroMillions vragenspel

De ‘klassieke’ vragen lieten we daarbij achterwege, in de plaats daarvan schotelden we hen ‘abnormale’ vragen voor. Maar wel allemaal in verband met de filmwereld of België…