Ontdek de Nationale Loterij op de kerstmarkten

22/11/2021

Kerstmarkten boordevol magie en cadeaus dankzij de Nationale Loterij!

De eindejaarsfeesten zijn magische momenten en ook de Nationale Loterij draagt haar steentje bij. Ontdek haar op de kerstmarkten en sleep zoveel mogelijk cadeautjes in de wacht.

Elk jaar wordt het centrum van Brussel omgetoverd in een gezellig kerstdorp voor klein en groot.

Op het programma: meer dan 200 chalets, een reuzenrad in de Lotto-kleuren, winterse lekkernijen en een klank- en lichtshow.

 • Van 26 november tot 25 december
 • Actie: Lotto is gedurende één weekend (17 tot 19 december) aanwezig met het geluksrad op de markt. Probeer een ‘Gouden Lotto-ticket’ te winnen bij een bezoek aan de ijsbaan op het De Brouckèreplein. En voor het mooiste zicht over Brussel afspraak in het reuzenrad van Lotto.

Gedurende één maand leeft de stad van Doudou op het ritme van Kerstmis met 'Mons, Cœur en Neige”. Een kerstdorp met concerten, vuurspuwers, een reuzenschaatsbaan en natuurlijk chalets. Tijdens dit evenement is er ook aandacht voor solidariteit, met de Soupe de la Solidarité die gratis wordt uitgedeeld op de Grote Markt. Een sociale actie die mogelijk wordt gemaakt dankzij de Nationale Loterij.

 • Van 04 december tot 02 januari
 • Actie: de Nationale Loterij zal gedurende twee dagen aanwezig zijn op de markt (11 en 12 december) met een geluksrad en krasbiljetten.

Het kerstdorp van La Cité Ardente is het oudste en grootste van België!

Gedurende vijf weken ontdek je in dit verlichte kerstdorp tal van feeërieke animaties en vele chalets. Niet minder dan 20.000 schaatsers komen zich uitleven op de mooie, overdekte reuzenschaatsbaan.

 • Van 26 november tot 30 december
 • Onze Lotto-actie: Lotto zal er aanwezig zijn met een kerstchalet en het klassieke geluksrad!
 • Wist je dat in 1441 de allereerste loterij in Brugge plaatsvond?

  Om dat te vieren organiseert de Nationale Loterij  heel wat feestelijke activiteiten in en rond de stad maar ook op Wintergloed.


  • Van 26 november tot 09 januari
  • Actie: Lotto is aanwezig op de kerstmarkt (van 01 tot 04 december) in het kader van de speciale fysieke trekkingen op 04 december.

  De Nationale Loterij is de eerste mecenas van België

  De steun van de Nationale Loterij op al deze kerstevenementen kadert binnen haar globale betrokkenheid in tal van goede doelen. De Nationale Loterij kent al meer dan 80 jaar elk jaar miljoenen euro uit in de vorm van subsidies en sponsoring aan organisaties met een humanitaire, sociale, culturele en wetenschappelijke bestemming.

  Ze is dus de eerste mecenas van België! En jij bent het, die eenmalige of regelmatige speler, die de wereld beter maakt. Ongeacht het bedrag dat je inzet, iedereen maakt het verschil. Bedankt!