Gewonnen! Wat moet ik nu doen?

Je hebt gewonnen met een van de producten van de Nationale Loterij.

Afhankelijk van de grootte van je winst kan je terecht bij je verkooppuntde hoofdzetel van de Nationale Loterij of bij de Lottery Shop in je regio.

  • Een winst tot € 2.000
    Je gaat langs bij je verkooppunt met je winnende spelticket of krasbiljet. Je onvangt je winst onmiddelijk cash. Heeft de uitbater niet genoeg contant geld in huis dan kan hij je vragen op een later tijdstip terug te komen. Voor bedragen groter dan € 1.000 kan je terecht op de hoofdzetel van de Nationale Loterij of een Lottery Shop. 

  • Een winst tussen € 2.000 en € 100.000
    Proficiat! We verwachten je met je spelticket of krasbiljet, je identiteitskaart en je rekeningnummer in een Lottery Shop of het hoofdkantoor van de Nationale Loterij in Brussel. Indien je toch nog vragen zou hebben over de uitbetaling, kan je contact opnemen met de Nationale Loterij op het gratis nummer 0800/99 762.

  • Een winst hoger dan € 100.000
    Proficiat, jij bent een grote winnaar! We verwachten je met je spelticket of krasbiljet, je identiteitskaart en je rekeningnummer op de hoofdzetel van de Nationale Loterij in Brussel. Je dient daarvoor eerst een afspraak te maken via het nummer 02/238 44 40.