Gewonnen! Wat moet ik nu doen?

Je hebt gewonnen met een van de producten van de Nationale Loterij.

Afhankelijk van de grootte van je winst kan je terecht bij je verkooppunt, op de hoofdzetel van de Nationale Loterij of bij het regionale kantoor in je regio.

  • Indien je winst kleiner is dan € 1.000 kan je je krasbiljet inleveren in je verkooppunt waar je winst onmiddellijk uitbetaald wordt. Het kan gebeuren dat de uitbater van je verkooppunt te weinig cash in huis heeft (op maandagochtend bijvoorbeeld), dan kan hij je vragen terug te komen op een later tijdstip. In elk geval is hij verplicht je winst kleiner dan € 1.000 uit te betalen.
  • Indien je winst groter is dan € 1.000 maar kleiner dan € 2.000, dan kan je vragen aan de uitbater van je verkooppunt of hij je winst kan/wil betalen. Hij is hiertoe echter niet verplicht. Indien hij niet kan/wil, dan ga je naar een regionale kantoor of naar het hoofdkantoor van de Nationale Loterij met je krasbiljet, je identiteitskaart en je rekeningnummer. Je hoeft geen afspraak te maken, je kan je gewoon aanmelden van maandag tot vrijdag tussen 9 en 16 uur.
  • Vanaf € 2.000 (of € 1.000 indien uw verkooppunt niet kan/wil betalen) moet je naar een regionaal kantoor of naar het hoofdkantoor in Brussel. Je hoeft geen afspraak te maken, je kan je gewoon aanmelden van maandag tot vrijdag tussen 9 en 16 uur met je krasbiljet, je identiteitskaart en je rekeningnummer.
  • Vanaf € 25.000 ben je een grote winnaar en moet je naar het hoofdkantoor van de Nationale Loterij in de Belliardstraat in Brussel komen met je winnend biljet, je identiteitskaart en je rekeningnummer. In de Belliardstraat word je dan opgevangen door het team van de Cel Winnaarsbegeleiding. Omdat we beschikbaar voor jou willen zijn, vragen we je om een afspraak te maken. Je kan dat doen op het nummer 02 2384554 of op het nummer 0494 109967.