Gewonnen! Wat moet ik nu doen?

U hebt gewonnen met een van de producten van de Nationale Loterij.

Afhankelijk van de grootte van de winst kunt u terecht bij uw verkooppunt, op de hoofdzetel van de Nationale Loterij of bij het regionale kantoor in uw regio.

  • Indien uw winst kleiner is dan 1000 EUR kunt u uw Lotto/Joker/EuroMillions deelnemingsbiljet of uw krasbiljet inleveren in uw verkooppunt waar uw winst onmiddellijk uitbetaald wordt. Het kan gebeuren dat de uitbater van uw verkooppunt te weinig cash in huis heeft (op maandagochtend bijvoorbeeld), dan kan hij u vragen terug te komen op een later tijdstip. In elk geval is hij verplicht uw winst kleiner dan 1000 EUR uit te betalen.
  • Indien uw winst groter is dan €1000 maar kleiner dan €2000, dan kunt u vragen aan de uitbater van uw verkooppunt of hij uw winst kan/wil betalen. Hij is hiertoe echter niet verplicht. Indien hij niet kan/wil, dan gaat u naar een regionale kantoor of naar het hoofdkantoor van de Nationale Loterij met uw winnend deelnemingsticket of uw krasbiljet, uw identiteitskaart en uw rekeningnummer. U hoeft geen afspraak te maken, u kunt zich gewoon aanmelden van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur.
  • Vanaf €2000 (of €1000 indien uw verkooppunt niet kan/wil betalen) moet u naar een regionale kantoor of naar het hoofdkantoor in Brussel. U hoeft geen afspraak te maken, u kunt zich gewoon aanmelden van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur met uw winnend deelnemingsticket of krasbiljet, uw identiteitskaart en uw rekeningnummer.
  • Vanaf €25.000 bent u een grote winnaar en moet u naar het hoofdkantoor van de Nationale Loterij in de Belliardstraat in Brussel komen met uw winnend biljet, uw identiteitskaart en uw rekeningnummer. In de Belliardstraat wordt u dan opgevangen door het team van de Cel Winnaarsbegeleiding. Omdat we beschikbaar voor u willen zijn, vragen we u om een afspraak te maken. U kunt dat doen op het nummer 02 2384554 of op het nummer 0494 109967.