Advies voor grote winnaars

Voetjes op de grond

Iedere speler droomt van het grote lot. Maar wanneer het plots zover is, verschijnen er al snel heel wat vraagtekens. Win je een groot bedrag, dan kan dat het verdere verloop van je leven grondig hertekenen. Daarom ondersteunt de Nationale Loterij grote winnaars tijdens die eerste spannende dagen en weken van hun nieuwe leven met praktisch advies.

Op de hoofdzetel van de Nationale Loterij in Brussel staat een team klaar dat de grote winnaars opvangt, niet alleen om de betaling van het gewonnen bedrag te regelen, maar ook - en vooral - om op vragen van de winnaar te antwoorden.

In principe nodigt de cel Winnaarsbegeleiding van de Nationale Loterij winnaars uit vanaf een winst van € 250.000. Ook winnaars van lagere bedragen kunnen echter bij het team terecht.

Van de ene op de andere dag worden onze grote winnaars miljonair. Meteen wordt hen geadviseerd verstandig om te gaan met hun winst. Discretie en een goede begeleiding zijn daarbij cruciaal.

Wist je dat?

Of je nu wint of niet, telkens je speelt help je. Mede dankzij jou ondersteunt de Nationale Loterij elk jaar talloze projecten en initiatieven. Ontdek hier welke goede doelen je steunt als je speelt.