Ga naar hoofdcontent

Een man uit Henegouwen heeft prijs met EuroDreams: 2.000 euro per maand gedurende vijf jaar!

Wat weten wij over onze winnaar? 
 

  • Hij woont in de Provincie Henegouwen. 
  • Hij is heel erg begaan met goede doelen. 
  • Hij speelt bijna iedere week voor een bedrag van 3 euro.

EuroDreams heeft er weer een winnaar bij: inderdaad, deze jonge arbeider, die sowieso al erg nauw betrokken is bij goede doelen, heeft bij de EuroDreams-trekking van maandag 22 april 2024 het fraaie bedrag van 2.000 euro per maand gewonnen gedurende vijf jaar. 
 
Toen onze man uit Henegouwen ontdekte dat hij gewonnen had, kon hij zijn ogen niet geloven. Hij kwam terecht in een rollercoaster van emoties, gaande van ongeloof tot “een heel vreemd maar wel leuk gevoel”. “Allemaal bijzonder eigenaardig!”, roept onze winnaar uit.  
 
De man is gewoonweg in de wolken met zijn winstbedrag. Nu kan hij renovatiewerken laten uitvoeren, vaker op restaurant gaan met zijn vrienden, reizen maken, maar vooral … zich des te meer inzetten voor het goede doel dat hem zo na aan het hart ligt, namelijk Viva For Life.  
 
Bovendien blijft onze sympathieke winnaar een overtuigd speler. Hij zal dus gewoon blijven spelen, en hij moedigt zijn vrienden aan om precies hetzelfde te doen: “Om te winnen, moet je uiteraard spelen!”. 
 
Misschien word jij wel onze volgende EuroDreams-winnaar?