Winnaars: jullie anonimiteit beschermd!

Heb je een mooie som gewonnen bij een van onze kras- of trekkingsspelen en wil je je winst in alle discretie incasseren? In tegenstelling tot wat soms gedacht wordt, hoef je je winnend biljet niet te valideren in je verkooppunt.

Bel ons!

Om alle eventuele problemen m.b.t. je anonimiteit te vermijden is er een eenvoudige oplossing: bel ons begeleidingsteam voor grote winnaars op het nummer 02/238.46.26 of 02/238.45.54 voor een afspraak op de zetel van de Nationale Loterij in Brussel. In het weekend en enkel bij hoogdringendheid mag u ook bellen naar 0494/10.99.67.

Daar zal je in de grootste discretie ontvangen worden. Ons gespecialiseerd team zal je winnend ticket valideren en je praktische tips geven om voluit te genieten van je winst en toch beide voetjes op de grond te houden. En dit alles, nogmaals, in alle discretie. Goed hé?

Wist je dat?

Of je nu wint of niet, telkens je speelt help je. Mede dankzij jou ondersteunt de Nationale Loterij elk jaar talloze projecten en initiatieven. Ontdek hier welke goede doelen je steunt als je speelt.

donderdag 21 februari

zo’n
€ 600.000
te winnen

vrijdag 22 februari

zo’n
€ 17.000.000
te winnen

zaterdag 23 februari

€ 1.000.000
te winnen

Winnaar of toekomstig winnaar?

Ontdek hier de antwoorden op al jouw vragen. Advies voor grote winnaars, het parcours van een winnaar, hoe je winst ontvangen en/of delen & meer informatie omtrent je anonimiteit.