Nationale Loterij organiseert ‘The Success of Chance’

30/04/2019

Nationale Loterij organiseert internationaal congres voor Europese loterijen in Antwerpen

Hét event van het jaar voor de loterijsector is zonder twijfel het ‘10th European Lotteries Congress’. De Nationale Loterij, als één van de vooraanstaande Europese loterijen, heeft de eer om deze prestigieuze internationale bijeenkomst van 26 tot en met 29 mei e.k. te mogen organiseren in het Flanders Meeting & Convention Center in  Antwerpen

Het thema voor deze speciale editie is er ook een originele ‘The Success of Chance’.  
 
Loterijen gaan al eeuwen over toeval. We creëren niet alleen winnaars, we helpen ook om nieuwe kansen te creëren en te ondersteunen. Toeval is een onderdeel van loterijen. Toeval maakt deel uit van succes. Toeval maakt deel uit van het leven.
 
Naast een 3-daags congres met vooraanstaande internationale sprekers die over de verschillende aspecten van ‘chance’ zullen reflecteren, vindt er ook een ‘trade show’ voor de leveranciers van de sector plaats.
 
Er komen o.a. internationale bestsellerauteurs dhr. Nassim Nicholas Taleb (De Zwarte Zwaan), Malene Rydahl (Happy as a Dane), prof. Robert H. Frank (Success and Luck: Good Fortune and the Myth of Meritocracy) en Brett Hennig (The End of Politicians: Time for a Real Democracy) spreken.  Maar ook de Belgische atleet Marc Herremans, die zijn levensverhaal komt vertellen, als  Caty Asscher, een ervaren diversiteitprofessional,  als de Ig nobelprijs winnaars Alessio Emanuele Biondo, Alessandro Pluchino en Andrea Rapisarda komen spreken.
 
Het belooft dus een fantastisch event te worden!