Lottery Shops : fijn om jullie terug te zien !

28/04/2021

Sinds maandag 26 april 2021 zijn de Lottery shops opnieuw open!

In het kader van de geleidelijke versoepeling van de corona-maatregelen, mogen de Lottery Shops opnieuw hun deuren openen. Jullie zijn dus weer welkom om winsten te  komen ophalen, je favoriete loterijproducten te kopen, en kennismaken met de goede doelen die jullie steunen. 

Sinds maandag 26 april 2021 zijn de Lottery Shops weer toegankelijk. We zorgden ervoor dat alles veilig kan verlopen voor onze medewerkers en voor jullie, onze spelers.

Buiten wachten tot je aan de beurt bent Er is een  maximaal aantal personen toegelaten in de winkel.
Aan de ingang van de winkel, kan je gebruik maken van desinfecterende handgel. 
Voldoende afstand houden & fysiek contact vermijden Dankzij een vloermarkering kunnen jullie gemakkelijk de sociale afstand van anderhalve meter respecteren.
Je bozoekje kort houden Wij zijn heel blij om jullie terug te zien, maar toch moeten we vragen om de duur van je bezoek aan onze winkels te beperken.
Enkel aanraken wat je koopt Wij verzoeken jullie om enkel aan te raken wat je ook werkelijk wil kopen.
Je eigen pen gebruiken Gebruik je eigen pen om de -hopelijk winnende!- nummers op je spelformulier aan te kruisen. Of nog beter : vul je spelformulier in vóór je naar onze winkel komt.
Betalen met de bankkaart Wij vragen jullie om bij voorkeur elektronisch te betalen.

Ook voor de winnaars werden er specifieke veiligheidsmaatregelen getroffen. 

Als we alle voorzorgsmaatregelen respecteren blijven we voor mekaar zorgen. 

Spelen is ook helpen!

We willen alle verkooppunten bedanken die onze spelers zijn blijven ontvangen. Nu zijn dus ook onze Lottery Shops weer open, en daar zijn wij zeer blij om : blij omdat ook wij opnieuw aan de slag kunnen, en zeker en vast ook omdat wij jullie terugzien! Het spreekt vanzelf dat wij jullie “het grote lot” toewensen, maar weet ook dat je inzet zeer belangrijk is om ons mooie solidariteitsmodel in stand te houden. Alle organisaties en initiatieven die de Nationale Loterij steunt, hebben jullie, onze spelers, meer dan ooit nodig om hun activiteiten te kunnen voortzetten. 

Wij danken jullie voor je trouw, en wij wensen je veel plezier met de producten van de Nationale Loterij!