De Nationale Loterij en jongeren

1/07/2019

Jongeren: we care !

Studenten stimuleren in hun projecten, hun carrière een boost geven en nieuwe kansen bieden. Dat zijn allemaal prioriteiten voor de Nationale Loterij.

 • Beurzen om het waar te maken
  Door het toekennen van beurzen geven we kansen aan alle jongeren die gemotiveerd zijn om hun ambities te volgen. Dankzij onze spelers ondersteunen we projecten als Vocatio (die jongeren begeleidt in hun roeping), de Brailleliga (om mensen met een visuele handicap te steunen) of het United World College Belgium (studeren in het buitenland is daardoor niet langer alleen voor de happy few). Cultuur, sport, wetenschappen: wij helpen op alle domeinen!
 • Een studentenjob waar je beter van wordt
  Ben je 18 of ouder en zoek je een studentenjob voor in de zomer? De Nationale Loterij nodigt je uit om in juli, augustus of september deel uit te maken van het team. Wil je ook tijdens het schooljaar werken? Wij zoeken studenten om op zaterdag in onze Lottery Shops te werken!

 • Een stage om van start te gaan
  De beste manier om kennis te maken met de professionele wereld, is een stage. De Nationale Loterij biedt stagemogelijkheden voor jongeren in verschillende afdelingen, het hele jaar door. Wil je aan boord komen? Klik dan hier.

 • Een job en je bent vertrokken
  Bij de Nationale Loterij beschouwen we jouw eerste job vooral als een boeiende ervaring die je zal helpen om verder te groeien en je te ontwikkelen. Zo kwam Victoria na haar studies bij ons terecht: “Wat ik fijn vind aan mijn job, is dat elke dag anders is. Ik heb graag dat het vooruit gaat en dat ik gevarieerde taken krijg. Dat is precies wat ik hier vind. Ik heb ook de indruk dat ik verantwoordelijkheid krijg. Dat geeft veel voldoening.”

Ontdek hier meer acties van de Nationale Loterij voor jongeren.